Lækker hindbær smoothie ..

image

Så fandt jeg en lækker og nemt og hurtigt opskrift på en smoothie ……nu når det er sommer så er det dejligt med sådan nogen lækker drikkelse …jeg har dog ikke prøvet selv og lave det. Men den lyder bare lækker?

  • Hvad for nogen smoothie kan i bedst lide ?
  • Er det noget i laver tit om sommer?

Her er opskriften ?

Ingredienser.

4 isterninger

1 dl frosne flormelis

1 spsk fersken sirup

1 1/2 dl let mælk

Fremgangsmåde 

Kom alle ingredienserne i blenderen og vend ved højeste hastighed i ca 15 sek. Sluk og blend igen 15  sek. Eller til isen er knust . Hæld smoothien i en højt koldt glas og pynt evt . Med friske hindbær  server straks .

XOXO

Pernille kit Larsen

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *