lækker hjemmelavet smoothie – Seventyone.dk

stock-photo-fresh-milk-strawberry-blueberry-and-banana-drinks-on-wodeen-table-assorted-protein-cocktails-182683421

Lækker med hjemmelavet Smoothie.

Vi elsker som aldrig før vores lækker Smoothie …Man kan lave dem på mange måder …De er vildt lækker og i sær hvis det er så varmt som det er fortiden nu da vi har sensommer . Så er det skønt med disse drikkelse og det behøver jo ikke være så dyrt at lave dem ..Som regel har man det der hjemme frugterne og tilbehøret ..Man kan også lavet det som mellem mål  tid hvis det er det man ville 🙂 Og det behøver jo ikke være så svært at lave det ..:-)

Vandmelon Smoothie

Ingredienser

100 gram frosne hindbær

500 gram vand melon

Lidt honing

Fremgangsmåden

Hæld vandmelon og hindbær i blenderen .blendet det til det er blevet dejligt lækker smoothie ..så kan du efterhånden smage  til med lidt honing !

Smoothie er en cremet kold drink .der består af blendet frugt eller bær samt juice , yoghurt og ellers med knuste isterninger . Den minder meget en milkshake man kan starte dagen med en vitamin smoothie eller juice der giver dig masser af energi mange af disse kan også sagtens nydes dagen lang .

Mangosmoothie .

Super lækker og sød smoothie med mango . ananas og lime .som du kan nyde dagen som start på dagen .. eller som mellemåltider ..eller som dessert …

Sådan gør du .

Skræl mangoen og skær den i mindre stykker .Undgå den hårde kerne inde i midten  .Kom mango , ananas . limesaft .og juice i en blender og blend til en jævn uden at den klumper ..og velbekomme .

De er blevet populær her hjemme …:-)

Hindbær og hyld

Kom ingredienser i en blender og blend det hele godt sammen .Smag til og server med det samme 🙂

Kokos og Ananas

Skær ananas ud i små tern og kom alle ingredienser i en blender . blende det hele godt sammen og smag til . Server med det samme . Man kan tage det med på en skovtur .

Hvis du er meget sulten kan du tage en håndfuld skrællede gulerødder eller andre grønsager med 🙂

Man kan nyde disse drinks nu i denne sen sommer som vi har 🙂 Men kan også gøre det gøre hele året rundt -:-)

Så dette her er en god måde og starte dagen på hvis man ikke kan spise noget om morgen .Så for man da en sund måltid om morgen alligevel 🙂

Velbekomme

TAKKER FOR I GAD OG LÆSE MED ..

XOXO

PERNILLE KIT LARSEN

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *