Lækker is som måske kan blive din favorit .

Reklame Links ..

 

Hello Everybody ….

 

Ja så blev mandag ..Og jeg snupper lige en vagt mere idag også og i morgen fri på Onsdag vagt torsdag og fredag så fri weekenden indtil videre …Igår have jeg lige 8 huse alene og gøre i stand inde gæsterne kom ..Godt vejret det holdt hos os skønt …

Jeg selv personligt elsker is .Vi spiser meget is om sommeren . Man kan spise is hele året rundt i alt slags vejr  men jeg tror de fleste gøre det kun om sommeren også fordi det er lunt og lige vejr til at spise is ..Man kan lave is på mange måder …

Jeg fandt en shopping side på nette hvor man kan evt. købe ting til det ..

og en til som du måske kan bruge til dit udstyr Bagetid.dk

Så det er bare og gå i gang med lave is …Så hvis du har teenager i huset som gerne ville lave is ..Så er der også opskrifter her inde ..♥


Opskrift på hjemmelavet blåbær is 

 

Ingredienser

75 gram blåbær gerne frosne

3/3 dl sukker

1 dl kærenmælk

1 dl fløde .

Sådan gøre du ..

1 .

Fordel bærrene i fire ispindeforme .de må gerne tø en anelse så de væsker lidt ..

2.

Pisk sukker . kærnemælk . og fløde godt sammen og hæld det i formene over blåbærrene .Stik en træpind i hvert og sæt isen i fryseren . Til den er helt frossen .

 


Is det smager bare så godt …Rigtigt god ide servere is ..Hvis du lige pludseligt skulle få gæster …De fleste kan idag lide is .Jeg har endnu ikke hørt nogen som ikke lide is …Selv jeg personligt kan lide en del is

Håber du blev inspireret af det så du fik lyst til at lave is til jer selv til din familie .♥

  • Hvad for nogen is kan du bedst lide ???

HAPPY SHOPPING ♥ 

 

 

♥ Mange sommer hilsner her fra Pernille

 

 

 

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *