Lækker jordbær tærte

pie-1088400__180

Jeg fandt en lækker opskrift på en jordbær tærte …De fleste elsker jordbær tærte ..Det får man mest om sommeren så jeg fandt lige en nem en til jer .Man kan lave dem på mange måder . jeg elsker få jordbær tærte   men vi spiser også rigtigt mange jordbær om sommeren mens tiden er der .når det er jordbær tid ..men det er ikke alle som kan tåle spise dem   . jeg kan godt tåle og spise jordbær .man skal i hvert fald huske og vaske dem ligesom med de andre frugter som man kan køber eller plukker .

Møjdej

150 gram hvedemel

100 gram smør

100 gram sukker

0.5 æg

FYLD

100 gram smør

100 gram sukker

100 gram ren rå marcipan

0.5 æg

PYNT

100 chokolade

CREMEN

2.5  dl sødmælk

o.5 brev kagecremen

2.5 dl piskefløde

500 gram friske jordbær

  • hvad for en jordbær tærte laver i når i bager en ?
  • kender i nogen andre gode opskrifter på det ?
  • spiser i mange jordbær om sommeren ?

Jeg fik et rigtigt godt råd fra en her forleden dag om lave marcipan …pynt man behøver ikke selv købe marcipan for det er jo meget dyrt .så kan selv lave det . man skal bare købe skumfiduser altså dem man bruger til at grille med så noget farve .og vand og olie …så røre det rundt i en stykke tid ..VOILA

Så har man en marcipan selv …man skal bare købe tilbehøret selv  jeg skal prøvet og finde en lille film om det på you tube så i kan se det med egen øjne ..i er hjertelig velkommen til at bruge alle mine opskrifter her ind:-)

velbekomme.

Håber i nyder vejret på trods alt at det regner ….

XOXO

PERNILLE KIT LARSEN …

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *