Lækker Macarons

Lækker Macarons

Jeg fandt nogen lækker opskrifter på Macarons som er blevet mega populær . Så er der noget her som du kan bruge !! Er du klar til disse små Macarons . Disse små kager kan du server for dine gæster ..!! Du kan lave dem på mange måder ...

 

Macarons med hindbærtrøffel 

Lav lækker og fine macarons fra bunden 

INGREDIENSER 

  • 100 gram mandelmel eller smuttede finthakkede mandler 
  • 200 gram flormelis 
  • 3 æggehvider . tempererede 
  • 50 gram sukker 
  • 1-2 tsk hindbær sirup eller et par dråber konditorfarve 

Hindbærtøffel 

  • 1/2 piskefløde 
  • 100 gram hvid chokolade 
  • 1/2 dl mosede hindbær 

SÅDAN LAVER DU MACARONS 

Tilberede først trøflen .Bring fløden i kog og smelt finthakket chokolade heri. Tilsæt hindbær .rør godt sæt cremen i køleskabet til den er helt kold . gerne natten over . Bland mandelmel og flormelis . Pisk hviderne næsten stive tilsæt sukker pisk massen helt stive . Vend mandel sukkeret i og slå lidt af luften ud af hviderne indtil massen er ensartet farv massen hindbærsirup . Kom den i en sprøjtepose og lav små runde kager på bagepapir på en bageplade .Lad dem tørre mindst 20 minutter . Inden de skal bages ca 15 min. ved 150 grader ( 140 grader varmluft ) 

Lad dem hvile et par minutter . inden de pilles af bagepapir Par dem størrelse  mæssigt mens du lægger dem til . 

Pisk cremen let . sprøjt den på halvdelen af kagerne og læg de andre ovenpå opbevar i en lukket beholder på køl . Drys evt kagerne med knuste frysetørrede hindbær der fås i specielbutikker . 

OBS 

Til Macarons skal du bruge æggehvider gerne fra æg der er mindst i 1 uge over pakke dato . med fordel kan du bruge dem pasteuriserede æggehvider lad dem stå et par timer på køkkenbordet Så de bliver tempererede Brug mandelmel eller findel smuttede mandler med flormelis i en foodprocessor 


 

Macarons Med Myntecreme 

INGREDIENSER 

  • 100 gram mandelmel elelr smuttede finthakkede mandler 
  • 200 gram flormelis 
  • 25 gram mynteblade 
  • 3 æggehvider  . tempererede 
  • 50 gram sukker 
  • evt. grøn konditorfarve 

Myntecreme 

  • 100 gram flormelis 
  • 3 spsk piskefløde 
  • 1 spsk meget finthakkede mynteblade 
  • Pebermynte dråber eller essens
  • evt. grøn konditor farve 

Sådan gøre du 

Findel mandelmel , flormelis samt mynteblade i en multi hakker . Pisk æggehviderne næsten stive . tilsæt sukker og pisk til massen er stiv . Vend mandel sukker i og slå lidt af luften ud af hviderne farv evt. med en anelse konditor  farve .

Kom massen i en sprøjte pose med ca 10 mm tylle  ( eller klip på 10 mm i en plasticpose ) 

Sprøjt dejen ud til 40 - 60 små runde kager på en bageplade med bage papir .... Lad dine macarons tørre mindst 20 minutter inden bagning .  

Bag macarons ca 15 minutter .ved 150 grader  ( 140 grader varmluft ) lad dem hvile et par minutter Det er vigtigt at macarons ikke tager farve under bagningen ..

Par dine macarons størrelse mæssigt men du lægger til af køling på bageristen 

Tilbered mynteblade 

Pisk smør . flormelis -fløde og mynte sammen . smag til med pebermynte dråber .. farv den evt. med konditor farve ..


Husk det er FANTASIEN der sætter grænser .Du kan lave dem på mange måder ......LÆS HER DIN FAVORIT SALAT ♥   Her finder du lækker havregryns kugler som kan blive din favorit LÆKKER HAVREGRYNS KUGLER ♥

 

 Sådan laver du disse fantastiske Macarons    SE HER . SÅDAN LAVER DU DEM ♥

 

Knus Pernille ♥

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *