Lækker sko som kan blive din favorit

Lækker sko som kan blive din favorit ♥

 

Ja vi kvinder elsker sko vi kan ikke få nok af dem. Jeg er mest til sneakers .men kan godt med høje hæle men ikke i flere timer. Mit samarbejde med dressplaner har jeg fundet lækker sko som måske kan blive din favorit.♥ Du  ved skuespiller Carrie Bradshaw som spiller Sarah Jessica Parker hun er også helt vild med sko.♥ Der er jo også mange lækker sko som man bare burde eje ♥ Nu går vi sommer i møde og der er mange allerede går i sommer sko . Hvad skal man dog vælge når der er så mange vælge imellem og bare ville have de fleste .♥

 

                          

 

Hvis du bliver forelsket i en disse sko her SHOP HER ♥  Jeg har også en gruppe inde på facebook MIN GRUPPE ♥ Hvor du kan se flere opslag med lækker tøj og sko .Der er også til mænd og børn ♥  Hvis dette inspireret dig så hop ind og evt. tilføje dig til gruppen eller opret dig som kunde inde på shoppen . eller min fan side på facebook MIN FANSIDE

 

Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *