Lækker med Smoothie ? Som de fleste elsker ?

Man kan drikke lækker Smoothie hele året rundt …og så er de også sunde at drikke ? Der findes rigtigt mange lækker forskellige smoothie .og det er også godt for kroppen ??

Og så er der rigtigt mange vitaminer i det .? Jeg fandt nogen lækker opskrifter til jer ?

Sunde smoothie der gør underværk for din hud ..Så jeg sad og studere rundt på nette hold da op hvor er der mange forskellige ..plus det er også flotte farver ?  Og det tager ikke så langt tid at lave det .

Smoothie som booster din hud og du kan også blive sundt via at drikke det ..? Og smoothie til at styrke hår .hud og negle .Smoothie som styrker hår , hud og negle. Det er jo ikke nok bare med at kun drikke 1 og det er også fin ide til morgenmad hvis man ikke lige kan få noget ned så kan man gøre det på den måde .

Hvad for nogen smoothie kan i bedst lide ?

Håber du kunne bruge lidt af dette her ?

❤️Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *