Lækker sunde drinks som kan blive din favorit

Lækker med sunde drinks

Husk det er fantasisen som sætter grænser for hvad man kan komme i sin juice .Og det er blive vildt populær ligesom det er med Smoothies …Det er blive smart man kan nu købe sin egen juice presser .Så man selv kan lave sin egen . Så Boost din krop med en lækker sund juice om morgen dejligt frisk . Jeg kender en del som starter dagen med en lækker frisk presse juice ..

Vandmelon samt myntejuice

Ingredienser

450 gram vandmelon

4 mynteblade

Fremgangsmåden

  1. Blend ingredienser til juicen er jævn

Tips Afkøl alle ingredienser i køleskab før du laver juicen server senest en halv time efter den er lavet

JUICE AF RØDBEDE SAMT GULEROD & SPINAT

Ingredienser

1 lille rødbede ( 100 g ) skrællet og hakket groft

1 lille gulerod ( 70 gram ) hakket groft

2.5 dl babyspinatblade ( 20 g )

1,25 dl vand

Fremgangsmåden

  1. Kør rødbede .gulerod og spinat gennem en saftpresser . Fortynd med vand og rør i juicen så den bliver godt blandet

Så er du helt tosset med flyvende vitaminer og mineraler kan du glæde dig over at et glas fyldige juice …Ja hvem elsker ikke en lækker sund juice især om morgen til morgenmad . Det er nemt og enkel lave en . Du kan sagtens med nogen af dem stå og lave det dagen før og så sæt på køl så den står klar til næste dag .!! LÆS HER https://seventyone.dk/laekker-juice/

Så hvis du ikke lige hvad skal lave i vinterferien sammen med dine børn ..Så kunne i evt. hygge jer om morgen bordet med en frisk morgen juice samt lækker boller …..LÆS HER https://seventyone.dk/3-laekker-nemme-opskrifter/

Nyd dagen med masser af kærlighed .

Knus Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *