Lækker suppe til vinter

image

Nu vinter kommet til Dk ..Så har vi brug for masser af varme ..Så fandt en suppe men den ser lækker ud   Jeg har dog ikke selv smagt den ?

Muslingesuppe med torsk ,grønsager og frisk pasta

opskriften 

2 skalotteløg 

2 fede hvidløg

1 Spsk Solsikkeolie 

1 spsk tørrede chilliflager 

30 hjertemuslinger 

1/2 fiskeboullion

600 g broccoli 

1 pakke frisk pasta 

400 g cherrytomater 

salt og friskkværnet

Sådan gøre du 

1. Muslingesuppe .pil og hak skalotteløg og hvidløg fint. Opvarm en dyb ( sauter ) pande med olie og steg løg ,hvidløg ,og chilliflager let. Skyl muslingerne og lad dem stege med på panden i et par minutter . hæld fiskeboulion ved og lad suppen småkoge i 5 minutter . Skær torskefilet i mundrette stykker . Skær broccoli i små buketter og kog dem med i suppen i 4 minutter . Smag suppen til med salt og peber .

2 . Servering .  Skyl og hak persillen groft og riv citronskallen . Drys persille og citron over suppen

server straks mens det er varmt ?

Så hvis du fik lyst til noget suppe så er denne her måske noget for dig . Hvorfor altid den samme suppe . Rart at prøvet noget nyt indimellem ..

Hvad for nogen supper er jeres ynglings suppe ? 

Det er nu ikke alle supper jeg kan lide ..men jeg har dog heller ikke smagt dem alle ..så disse supper er lige til de kolde temperatur så det er lækker med en god varmt suppe hvis man har være ude hele dagen i den kolde kulde ..

Jeg tænker på jer som er ude i kulde som har ramt Dk nu .

XOXO

Pernille Kit Larsen❤️

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *