Lækker tøj fra BUCH COPENHAGEN

HEJ 

Jeg var lige inde på en hjemmeside på nette og kigge . Hjemmesiden hedder BUCH COPENHAGEN . Ved ikke om i kender den .Men jeg ved forsider fruerne fra tv3 hvis nogen af jer som ser ..Deres tøj er der fra og jeg kan også godt forstå de har mega meget fedt tøj ..Virkeligt fedt . Selv jeg personligt er blevet vild  med deres stil . Det  er så fedt .

  • Hvad for en shop online butik er jeres ynglings ?

I kan følge dem inde på Instagram og de har en gruppe inde på facebook . som er lige her ..GRUPPEN

 

 

Men jeg synes at i selv skal gå ind og tjekke denne hjemmeside ..virkeligt meget lækker ..BUCH COPENHAGEN ♥ Luksus boheme mode i høj kvalitet  stort udvalg . Men efter forsider fruerne .tøjet herfra siden har jeg vild med det . Så her kan du blevet inspireret af deres tøj ..♥ Priserne er meget forskelligt …!!  Så hvis du står mangler julegaver så er det måske herinde hvor du kan til din veninde .!

♥ Pernille

 

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *