Lækker Wraps med laks & avocado

Jeg blev inspireret af denne lækker opskrift med Laks & Avocado ..Mums ..Som er en rigtigt nemt sommer ret .. Den er perfekt hvis man skal have kom sammen  gilde . Jeg har fået den et par gange når jeg har være ude og besøg andre mennesker ..Mums …Så den ville jeg lige dele med jer .♥  Hvis du ikke lige hvad du skal lave en aften til din familie når de kommer hjem .Så er denne her måske lige noget for jer .Og den er sund også …og fyldt med lækker cremet avocado ..♥

 

WRAPS MED LAKS OG AVOCADO 

Denne opskrift er til 2 personer

  • 4 tortillapandekager .( Gerne fuldkorn)
  • 200 gram flødeost
  • salt
  • peber
  • 200 gram røget laks
  • 2 avocadoer
  • saften fra 1/2 citron
  • evt. 1 bdt koriander
  • 2 bdt persille eller anden krydderurt
  • 1/2 rødløg

Sådan gør du 

Smør tortillapandekagerne med flødeost og drys med salt og peber læg et par skiver laks på ca halvdelen af hver pandekager . Flæk avocadoerne på langs . fjern stenen og tage det grønne frugtkød ud med en ske .skær det ud i skiver og pres citronsaft over . Læg avocadoerne i en stribe på midten af hvert wrap .. Hak rødløget fint og drys det over . skyl krydderurterne og fordel dem ovenpå avocadoerne .Rul pandekagerne sammen og server ..De kan både spises som hovedret og servers som forret hvor hver wrap skæres over på midten ..eller i skiver så man kan rigtigt se det flotte fyld ♥

 

SE OGSÅ HER .5 LÆKRE WRAPS  

 

♥ Pernille

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *