Lækre flute

Hjemmebag flute smager bare så godt så hvorfor ikke lave din egen flute. Nemt og hurtigt. Du har for det meste de ting der hjemme. 😜

Der findes mange forskellige opskrifter på flute.

Disse flute er det perfekte tilbehør til maden prøv opskriften bag dig en lækker og luftig flute.

Ingredienser

  • 25 gram smør
  • 1/4 liter vand
  • 1/4 Arla a38 ymer eller ylette
  • 25 gram gær
  • 1 tsk groft salt
  • 200 gram sigte mel svare til Ca 4 dl
  • 450 gram hvedemel Ca 8 dl

Sådan gøre du

Smelt smørret i en gryde og tilsæt vand. Hæld blandingen i en skål og tilsæt ymer. Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser. Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med et låg stil dejen til hævning et lunt sted Ca 1 time.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt eventuelt resten af melet. Form dejen til 4 flute. Ca 35 cm lange. Læg dem på plader med bagepapir lad de 4 flute efterhæve tildækket i Ca halv time. Drys med salt og bag de 4 flute midt i ovnen. Bagetid 12 minutter ved 250 grader.

Du kan se flere opskrifter på flute LÆS HER

Fantastisk flute. Du kan spise det til mange ting. Lav dig en lækre salat LÆS HER. Vi spiser jo en del salat om sommeren.

Velbekomme

Knus

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *