Lækre fyldte røde peberfrugter og rå marineret kålsalat

Mangler du noget nyt inspiration så er dette måske lige noget for dig …Så hvorfor ikke prøvet noget nyt som er helt FANTASTISK . Vil du heller spise vegetarisk .Kan du bytte oksekødet ud med ris og grønsager

Du kan spise flute til LÆS HER

  • 1 FED HVIDLØG
  • 1/2 DL LIMESAFT
  • 1 SPSK HVIDVINSEDDIKE
  • 1 SPSK SUKKER
  • 1/2 DL VAND
  • 1 SPSK EKSTRA JOMFRUE OLIE OLIVEN PLUS TIL STEGNING
  • 400 GRAM SPIDSKÅL
  • 2 PEBERFRUGTER RØDE
  • 200 GRAM HAKKET OKSEKØD MAGERET
  • 1/2 SPSK PAPRIKA
  • 20 BLADE BASILIKUM PLUS LIDT TIL SERVERING
  • 4 KVISTE OREGANO
  • 1 SPSK TOMATPURE
  • 1 TSK HAVSALT
  • 200 GRAM GULEROD
  • 60 GRAM CHEDDAOST

SÅDAN LAVER FYLDTE PEBERFRUGTER MED TILBEHØR

  • Rør hakket hvidløg . limesaft .eddike .sukker .vand og 1 spsk . olie sammen til en marinade til sukkeret er opløs
  • Snit spidskål og hæld marinaden over lad det trække
  • Halvere peberfrugterne på langs og fjern kernehusene
  • Finhak løg . svits det i olie og tilsæt oksekød . Vend det i paprika samt hakket basilikum og oregano . Tilføj så tomatpure ..salt og revet gulerod
  • Fyld peberfrugterne med kødfyld og drys revet ost . Bag dem i ca 15 min. ved 200 grader eller indtil toppen er blevet brun
  • Server peberfrugterne med rå marineret kål til og drys med basilikum

TIPS

Er du til stærk mad kan du blande 1 stk chilipulver i de forskellige slags fyldt

Mangler du nogen lækre dessert LÆS HER

Knus Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *