Lækre hjemmelavet pesto

Lav din egen Pesto . Kan pifte mange retter op – Lav den selv og få en intens smag af basilikum …..

INGREDIENSER

  • 2 dl oliven olie
  • 1 1/2 spsk pinjekerner
  • 1 stort pillet fed hvideløg
  • 50 gram fint revet parmasan ost
  • 1/2 tsk fint salt
  • 1 1/2 friske basilikum blade med bløde stilke

SÅDAN GØRE DU

Kom olie . pinjerkerner . hvidløg . ost .salt i en blender . Blend ved langsomme hastighed i ca 1 minut .Tilsæt basilikum blade med stilke og blend igen ved det laveste hastighed i ca 30 sek . stil pestoen tildækket i køleskabet i mindst halv time smag til …

TIPS

Brug pestoen som dip til brød eller vend den i din ny kogte pasta .. Pestoen kan holde sig tildækket i køleskabet i ca 1 uge …Hæld evt. lidt ekstra olie på hvis der mangler …

Pestoen er blevet rigtigt populær ….Så hvorfor ikke lave din egen …..Frisk farve samt frisk smag ….

Velbekomme ..!!

Knus Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *