Lækre hjemmelavet pesto

Lav din egen Pesto . Kan pifte mange retter op – Lav den selv og få en intens smag af basilikum …..

INGREDIENSER

  • 2 dl oliven olie
  • 1 1/2 spsk pinjekerner
  • 1 stort pillet fed hvideløg
  • 50 gram fint revet parmasan ost
  • 1/2 tsk fint salt
  • 1 1/2 friske basilikum blade med bløde stilke

SÅDAN GØRE DU

Kom olie . pinjerkerner . hvidløg . ost .salt i en blender . Blend ved langsomme hastighed i ca 1 minut .Tilsæt basilikum blade med stilke og blend igen ved det laveste hastighed i ca 30 sek . stil pestoen tildækket i køleskabet i mindst halv time smag til …

TIPS

Brug pestoen som dip til brød eller vend den i din ny kogte pasta .. Pestoen kan holde sig tildækket i køleskabet i ca 1 uge …Hæld evt. lidt ekstra olie på hvis der mangler …

Pestoen er blevet rigtigt populær ….Så hvorfor ikke lave din egen …..Frisk farve samt frisk smag ….

Velbekomme ..!!

Knus Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *