Lækre koteletter i fad

Fedtfattig og lækker opskrift på koteletter i fad med bacon. Velsmagende svinekoteletter akkompagneres i denne ret af magert kalkunbacon – en himmelsk kombination. Mums det smager bare simpelthen så godt sådan en ret …Det kan man ikke få for meget af ……Man laver altid den samme ret af koteletter så hvorfor ikke prøvet noget nyt ,,,,

Ingredienser

  • 10 gram smør
  • 4 stk svinekoteletter
  • 1/2 tsk groft salt
  • Frisk kværnet peber
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 450 gram champignoner
  • 1 fint hakket løg
  • 125 gram fint strimlet kalkunbacon
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 1/2 karolines køkken fløde
  • 1/2 tsk groft salt
  • 1/ 4 tsk cayennepeber

TILBEHØR

  • 320 g løse ris
  • 400 gram haricots verts – dampede

Sådan gøre du

1 . Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og brun koteletterne i ca 1 minut på hver sin side . Tag dem af panden læg dem i et ovnfast fad og drys med salt og peber

2 .Hæld tomaterne i en sigte

3 .Svits champignoner . løg .bacon .og hvidløg i en tør pande ved jævn varme i ca 3 minutter

4 . Rør hvedeml og 1/4 dl af fløden sammen rør derefter resten af fløde deri og kom det sammen med de afdryppede tomater . salt . peber i champignon blandingen

5 . Bring saucen i kog og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca 2 .minutter .

6. Hæld grønsagerne saucen over koteletterne og steg dem dem midt i ovnen

6. Server koteletterne med ris og dampede bønner .

7. Stege tid …ca 25 minutter i ovn ved 200 grader

Du kan evt. spise flute til denne ret her …LÆS HER

Man kan evt. skifte ris ud med kartofler hvis det er det man ville ..Du kan lave dig en lækre dessert LÆS HER

Velbekomme !!

Knus Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *