Lækre kylling som kan blive din favorit

Hmmm lækre lækre. De fleste kan lide kylling man kan også nyde den som koldt kylling

Det smarte det er du kan lave mange forskellige slags ting til det ,FANTASTSIK . Så hvorfor ikke lave den i dag .

Kyllingkød er fedtfattigt lys og lækkert . Kyllingen kan tilberedes med krydder urter .bages i ovnen . Steges på panden . Koges eller grilles – Det findes et utal af måder tilberede kyllingen på !! Find din ynglings dessert LÆS HER

OVNSTEGTE KYLLINGELÅR MED GRØNSAGER

En lækker weekend ret med ovnstegte kyllingelår og grønsager . Retten smager fantastisk og lidt i vildretning ovnstegte kyllingelår med grønsager passer perfekt til de kolde vintermåneder

Ingredienser

  • 4 kyllingelår
  • 1/2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 gram smør
  • 200 gram rensede markchampignoner i halve
  • 500 gram skrubbede jordskokker i halve
  • 225 gram rensede porrer i ringe
  • 175 gram skrællede gulerødder i korte stave

Tyttebær sauce

. 1 dl tyttebærsyltetøj

1 spsk æbleeddike

1 spsk koncentreret kyllingefond

1/2 groft salt

frisk timiankvist

TILBEHØR .

240 GRAM LØSE RIS .PARBOILED – KOGES

SÅDAN GØRE DU

Rens og tør kyllingelåren . Drys med salt og peber på begge sider af kødet . Lad halvdelen af smørret blive gyldne i en pande og brun kyllingestykkerne ved kraftige varme ca 2 min. på hver side læg lårene i et ovnfast fad steg dem midt i ovn .

Lad imens resten af smørret smelte i en pande ved kraftig varme men uden at det bruner . Svits svampene i ca 3 minutter . Tag kyllingen ud efter ca 20 minutter og tilsæt svampe . jordskokker . porrer og gulerødder ..

TYTTEBÆR SAUCE

Rør fløde . tyttebærmarmelade .æbleeddike .fond og salt sammen i en skål . Hæld det over kyllingen og grønsager . Top med timiankviste og bag retten færdigt de 40 minutter . Server med kogte ris …..Bagetid 1 time ca ved 200 grader …

Velbekomme!

Knus Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *