Lækre macarons

Det er blevet populær at lave disse skønne Macarons . Macarons er klassisk franske kager , som findes i alverdens farver og størrelser .

INGREDINSER

  • 100 gram mandelmel
  • 150 gram flormelis
  • 75 æggehvider ( 3/4 dl )
  • 1 knsp salt
  • 50 gram sukker
  • frugtfarve

Hvid chokoladecreme

  • 1/2 dl piskefløde
  • 100 gram hvid chokolade
  • 50 gram smør
  • smag
  • frugtfarve

Sådan laver du franske macarons

  1. Sigt mandelmel og flormelis sammen . Pisk æggehviderne stive med salt og pisk sukkeret i lidt ad gangen . Til det bliver en tyk og glat marengsmasse . Tilsæt farve . Et par dråber skulle være nok . og vend forsigtigt mandelmel / flormelis i .
  2. Massen må ikke være så tyk . At den laver toppe men heller ikke så tynd at løber ud . Prøv at sætte en klat med en teske . hvis den laver toppe . Så vend lidt mere rundt i dejen og prøv igen – Fyld massen i en sprøjtepose med glat tyl og sprøjt den ud i ca 40 små cirkler på bageplader med bagepapir .
  3. Slå pladerne i bordet for at fjerne lufthuller. Og lad kagerne tørre ved stuetemperatur 1/2 -1 time . Varm ovnen op til 180 grader varmluft og sæt pladerne ind . Skru straks ned til 140 grader og bag kagerne 12 -15 min. Lad dem afkøle på pladerne og flyt dem over på en rist . Hvis de sidder fast . Så læg bagepapiret på et fugtigt viskestykke til de løsner sig .

Creme – Giv fløden et opkog og tag den af varmen . Rør den hakkede chokolade i fløden til den smelter og rør smørret i . Tilsæt smag og farve .og lad cremen afkøle . Vend halvdelen af makronerne med bundene . Tryk de restende makroner ovenpå og voila opbevar dem i en kagedåse i køleskabet i op til 2 dage eller frys dem .

Tips – Du kan lave dem i mange farver . Husk det er fantasien som sætter grænser .

SE ANDRE OPSKRIFTER HER …..LÆS HER . Elsker du at bage så kan du se flere opskrifter på bloggen .

XOXO Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *