Lækre Rejecocktail med granatæbler

En gammel klassiker i nye og mere julede klæder, rejecocktail med granatæbler på radicchio og julesalat

Rejecocktail

6 personer

1 julesalat
1 radicchiosalat
300 g håndpillede rejer i vandlage
Et lille bdt. dild
1 granatæble

Dressing

200 g skyr
3 spsk. mayonnaise
½ økocitron
2 spsk. koncentreret tomatpuré
½ tsk. cayennepeber
2 tsk. worchestershiresauce
1 tsk. cognac
Tabasco
Havsalt og friskkværnet sort peber.

Sådan gør du

  • Start med dressingen, så den kan stå på køl, mens resten anrettes.
  • Pisk alle ingredienser manuelt, og smag til med tabasco, salt og peber.
  • Gør salaterne i stand.Dræn rejerne. Nip dilden.
  • Bank på granatæblet med bagsiden af en grydeske hele vejen rundt.
  • Skær det over, og “vend vrangen ud”. Fjern kernerne, og lad dem dumpe ned i en sigte, opsaml saften i en skål.
  • Fjern de hvide membraner fra kernerne.
  • Anret salaterne med rejer, granatæblekerner, dild og dressing.

Står du mangler en lækre dessert LÆS HER LÆKKER DESSERT

Jeg elsker denne dessert ..Jeg har næsten lige fået den og den er FANTASTISK … Så hvis du kan lide ymer så er denne her lige noget for dig !! 

Knus Pernille 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *