Lækre Rejecocktail med granatæbler

En gammel klassiker i nye og mere julede klæder, rejecocktail med granatæbler på radicchio og julesalat

Rejecocktail

6 personer

1 julesalat
1 radicchiosalat
300 g håndpillede rejer i vandlage
Et lille bdt. dild
1 granatæble

Dressing

200 g skyr
3 spsk. mayonnaise
½ økocitron
2 spsk. koncentreret tomatpuré
½ tsk. cayennepeber
2 tsk. worchestershiresauce
1 tsk. cognac
Tabasco
Havsalt og friskkværnet sort peber.

Sådan gør du

  • Start med dressingen, så den kan stå på køl, mens resten anrettes.
  • Pisk alle ingredienser manuelt, og smag til med tabasco, salt og peber.
  • Gør salaterne i stand.Dræn rejerne. Nip dilden.
  • Bank på granatæblet med bagsiden af en grydeske hele vejen rundt.
  • Skær det over, og “vend vrangen ud”. Fjern kernerne, og lad dem dumpe ned i en sigte, opsaml saften i en skål.
  • Fjern de hvide membraner fra kernerne.
  • Anret salaterne med rejer, granatæblekerner, dild og dressing.

Står du mangler en lækre dessert LÆS HER LÆKKER DESSERT

Jeg elsker denne dessert ..Jeg har næsten lige fået den og den er FANTASTISK … Så hvis du kan lide ymer så er denne her lige noget for dig !! 

Knus Pernille 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *