Lækre sommer tomat salat

Tomatsalat med mozzarella samt basilikum

Ingredienser

  • Mozzarella – den af bøffemælk er bedst
  • 2 stk store modne tomater
  • 1 håndfuld basilikumblade
  • 3 spsk olivenolie
  • lidt Balsamico eddike
  • Salt & peber

Sådan gøre du

  • Skær mozzarella og tomat i ens skiver og læg dem i skiftevis på et fad eller en tallerken
  • Fordel baslikum og olie over drys med salt og frisk kværnet peber
  • Dryp balsimsamico over tilsidst Og VOILA så har du en lækker tomat salat .

Savner du nogen opskrifter på lækker opskrifter på smoothie så LÆS HER Smoothies som kan blive din favorit

Vi går sommeren i møde så hvorfor ikke lave dig nogen lækre sunde salater . Du kan allerede starte idag med lave disse sunde ….- Selv jeg personligt elsker tomat salat men man kan lave dem på mange måder ….

Knus Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *