Lær at brand dig selv på Instagram

Lær at brand dig selv på Instagram

Det kan være svært brand dig selv på Instagram . Dette er også en af vores store medier .Jeg ELSKER denne medier. Jeg bliver aldrig træt af Instagram. NEVER . Jeg er først lige begyndt de store ting som der findes derinde selvom jeg har været på i et par år efterhånden.

FARVERNE .. Du skal finde din egen farve som du skal bruge hele vejen igennem . Det er den måde folk de husker dig på . Vær aktiv på Instagram . Hvis du har en blog .Så brug de samme farver der. Du kan have den som offentlig eller privat . Men jeg fortrækker den er offentlig så den kan nå ud til mange mennesker verden rundt . Husk ikke spam alt for meget .

Find din niche ..Det er vigtigt at profil vælger sin niche holder sig til et bestemt tema. Bring dit budskab frem .Det kan f,eks være om madopskrifter .skønhed. Derudover skal din bio toppen af dit indhold have et links til bloggen eller hjemmeside eller youtube kanal .

De perfekte billeder .. Så husk det er IKKE nok kun poste 1 gang om ugen jo flere billeder jo flere følgere husk og kommenter andres billeder eller svare tilbage på dine billeder . . Bruge hashtags . Gode beskrivelser og evt. farvetema .

Hashtag er altafgørende.. Du kommer ingen vegne uden hashtag . instagram er bygge op omkring hashtag. det er vigtigt du bruger omkring 20-25 hashtag under billedet f.eks være #food .#dinner og osv ..

Husk stories .. Som er en slags kopi af snapchat hvor man kan dele videoer på ca 10 sek. i dine stories når du længere ud Du kan tagge en brand så når du langt .

Instagram er et sociale medier hvor en masse brugere og virksomheder lægger billeder . Hvis du ikke er i gang allerede med annoncering på instagram . Så er det på tide at få dig oprette en profil .

Sådan kommer du i gang

Først skal du downloade appen. Herefter skal du, når programmet starter, oprette en brugerkonto. Er du allerede medlem af Facbook, kan du logge ind med samme brugeroplysninger, da Instagram er ejet af netop Facebook.

Logger du ind med dine Facebook-oplysninger, bliver du automatisk venner med de af dine Facebook-venner, som også bruger Instagram, og så er du allerede godt på vej. 

Hvem eller hvad skal du så følge? 

Det er helt op til dig selv, hvis billeder, du har lyst til at se på. Du kan søge på emner, såkaldte hashtags (dem kommer vi ind på i næste afsnit) og derfra finde brugere, som lægger billeder op om det emne, du synes, er sagen – hækling, træning, øl, katte, ja det er næsten kun fantasien, der begrænser emnerne. 

Tag fat i mig hvis du er i tvivl . Jeg er INSTAGRAM FAN . Instagram er kommet for at blive!Tag fat i mig . Jeg kommer med noget mere omkring Instagram !

XOXO Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *