Lær at strikke eller hækle – Seventyone.dk

strikkede-klude-til-dit-kokken-og-bad

Strikke …eller hækle…Alle kan lære det  det tager bare sin tid at lære det .nogen der er hurtigere end andre .Jeg har kan kun strikke lidt og hækle 🙂 Jeg synes det er hyggeligt men jeg er bare ikke så god til det endnu ..Men jeg er misunderligt på dem der bare kan ..Der er nok mange af dine veninder eller bekendte som strikker og du Tænker eller ryster på hovedet ……Men prøv det . jeg kan kun sidde og sige at det er hyggeligt ..Og oveni købet sp er det blevet populær at strikke eller hækle 🙂 Det er utroligt hvad man kan få ud af noget garn .. Der findes mange hjemmesider hvor du kan købe de forskellige ting Såsom tilbehør til det man skal lave . Lad være med at stresse dig af sted med dit strikketøj projekt . Sid og nyd det over noget musik i baggrunden se lige pludseligt få strikke noget 🙂  Og hygge dig med en kop kakao eller kage til det . Du kan gå her ind og finde dig noget Garn .

Danmarks laveste priser på Drops garn. Spar op til 50%

 Her er en lille film om hvordan man lære at strikke

 

Nogen gange er det bedre og se det på filmen hvordan man gøre de ting end og få læs i en bog det er ikke altid at man lige fatter det første gang .Så er det nu meget rart med disse film her 🙂

Man kan strikke alt muligt lige fra klude til strømper og nisser og tørklæde ja eller  what ever ..Jeg fandt en hækle bog til dem der ville lære at hækle ..

haekleskole-bogen-til-nybegynderen

strikkes.dk/229-haekleboger

Her kan i gå videre ind og se på flere muligheder for at lære det 🙂 Men som sagt det tager tid ..Rom blev heller ikke bygget på en dag …Nu går vi snart den kolde tid i møde Så skal man snart gå med noget lunt tøj ..Så ville vi gerne være i god tid til lave det .-) Der er også nogen der laver en strikke aften med et par stykker hvor man kan hjælpe hinanden .og fortælle livs historie .Ja eller bare for hyggen skyld 🙂 Du kan og så komme med noget strik til som værtinde gave 🙂  Husk der findes mange opskrifter på alt muligt og meget forskelligt garn  men husk du skal altid kigge efter på garnet når du køber det om de passer til det opskrift som du ville strikke efter 🙂

Takker fordi du gad og læse med 🙂

XOXO

Pernille Kit Larsen

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *