Lær branding på instagram

Hvad er Instagram?

Lad os starte med at forklare, hvad Instagram er. Instagram er et socialt medie, hvor du har mulighed for at dele billeder og videoer med andre personer i netværket. Man har mulighed for at skrive beskrivende tekster til sine videoer eller billeder, ligesom man har mulighed for at kommentere på andres indlæg. Det er muligt at følge personer på Instagram, så du får deres indlæg i din nyhedsstrøm. Læs mere om alt dette nedenfor.

Billeder og videoer

Mediet er bygget op af billeder og videoer. Det er Instagrams primære formål. Du kan derfor vælge at  lægge billeder og videoer op på din egen profil, ligesom man f.eks. kender det fra Facebook. De personer, der følger dig og din Instagram-profil, har så mulighed for at se dit indlæg enten ved at gå ind på din Instagram-profil eller ved at se indlægget i deres news feed (nyhedsstrøm eller startside).

Formatet på alle billeder på Instagram er kvadratiske og du har en begrænsning på 15 sekunders video at vise. Du har mulighed for at lægge diverse filtre på dine videoer og billeder for at give det et federe look. Dette er meget brugt på især Instagram for at få det bedste ud af billederne.

Følgere og følger (followers og following)

På Instagram er der mulighed for at følge hinanden profiler. Der er 2 mulige indstillinger på din profil. Enten er den åben, og så kan alle vælge at følge din profil, og ellers er den lukket, og så skal du godkende de følgere, der gerne vil følge dig. Forskellen på Facebook og Instagram på dette område er, at du med en åben Instagram-profil godt kan blive fulgt af andre Instagram-personer uden accept. Det er derfor et mere åbent medie. Langt de fleste har åbne profiler. Dette betyder også, at alle har mulighed for at se dine billeder og videoer.

“Instagram er en App. Du kan ikke uploade billeder og videoer fra internettet. Du skal bruge App’en på din telefon eller tablet.”

Du behøver ikke at følge en profil for at se deres billeder og videoer. Så længe profilen er åben, så er billederne tilgængelige for alle.

Husk ikke stjæle andres billeder om det så er lavet på et platform eller hos private personer.. Så koster det penge en kæmpe bøde. Det kan blive dyrt mega dyrt spørg person inde om i kan lave en aftale inde 😀 det er den bedste råd jeg kan give dig.

Kærligst Pernille ❤️

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *