Lav din egen hønsesalat med karry og sprød bacon

Hvorfor ikke lave din egen hønsesalat til påsken eller bare i det hele taget ..Smager nu bedst når man selv laver sit eget . Mums lækre

INGREDIENSER

  • 4 kyllinglår
  • salt
  • 1 laurbærblade
  • 2 – 3 kviste timian
  • 100 gram bacon skåret i skiver
  • 1-1 1/2 tsk karry
  • 2 spsk kogende vand
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 1/2 dl græsk yoghurt
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • salt -peber
  • evt. lidt cayennenpeber
  • rugbrød
  • salat og karse

TILBEHØR – RUGBRØD Her er en lækre opskrift LÆS HER

SÅDAN GØRE DU

  • Kog kyllinge lårene i vand med salt . laurbærblade og timian 35- 40 minutter til de er færdig tilberedte . Tag lårene op og afkøl dem pil kødet fra og smid ben og skind væk .
  • Steg bacon sprødt på en pande og læg stykkerne på en tallerken til de skal serveres .
  • Rør karry sammen med kogende vand i en skål . Rør mayonnaise med græsk yoghurt . citronsaft . dijonsennep .salt .peber og karryen . krydr evt. med ekstra salt og lidt stødt cayennepeber og vend kyllinge kødet sammen med karry dressingen
  • Anret hønsesalaten på rugbrød med et stykke og pynt med karse og sprødstegt bacon
  • Tip har du en rest kylling kan det fint indgå i salaten
  • Når det er sæson. Smager det skønt at snitte 3 -4 grønne . rå asparges og vende dem i kyllingen salaten

Hvem ELSKER ikke en dejlig lækre hjemmelavet salat til en lækre styk hjemme lavet rugbrød …

Knus Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *