Lav din egen hønsesalat med karry og sprød bacon

Hvorfor ikke lave din egen hønsesalat til påsken eller bare i det hele taget ..Smager nu bedst når man selv laver sit eget . Mums lækre

INGREDIENSER

  • 4 kyllinglår
  • salt
  • 1 laurbærblade
  • 2 – 3 kviste timian
  • 100 gram bacon skåret i skiver
  • 1-1 1/2 tsk karry
  • 2 spsk kogende vand
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 1/2 dl græsk yoghurt
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • salt -peber
  • evt. lidt cayennenpeber
  • rugbrød
  • salat og karse

TILBEHØR – RUGBRØD Her er en lækre opskrift LÆS HER

SÅDAN GØRE DU

  • Kog kyllinge lårene i vand med salt . laurbærblade og timian 35- 40 minutter til de er færdig tilberedte . Tag lårene op og afkøl dem pil kødet fra og smid ben og skind væk .
  • Steg bacon sprødt på en pande og læg stykkerne på en tallerken til de skal serveres .
  • Rør karry sammen med kogende vand i en skål . Rør mayonnaise med græsk yoghurt . citronsaft . dijonsennep .salt .peber og karryen . krydr evt. med ekstra salt og lidt stødt cayennepeber og vend kyllinge kødet sammen med karry dressingen
  • Anret hønsesalaten på rugbrød med et stykke og pynt med karse og sprødstegt bacon
  • Tip har du en rest kylling kan det fint indgå i salaten
  • Når det er sæson. Smager det skønt at snitte 3 -4 grønne . rå asparges og vende dem i kyllingen salaten

Hvem ELSKER ikke en dejlig lækre hjemmelavet salat til en lækre styk hjemme lavet rugbrød …

Knus Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *