Lav din egen lækre hjemmelavet is

Lækre med hjemmelavet is især når dette er blevet så varmt. Du kan hygge dig lavet det sammen med dine børn. Mange muligheder lavet din egen lækre is mums.

Hjemmelavet ispinde med 2 ingredienser sommer ispinde med vingummi.

Ingredienser

  • Faxe kondi ( eller Sprite eller 7 up det skal være med sukker)
  • Haribo vingummi bamser lige så mange eller lidt som du har lyst til.

Sådan gøre du

  1. Hæld noget sodavand i en kande og lad det stå 2 timer så det meste af brusen er væk.
  2. Kom vingummi bamser i ispinde forme og husk at lave plads til en ispinde så kom evt vingummi bamse 1/3 og så en ispind kom herefter flere i hvis i ønsker det.
  3. Hæld sodavand i så de er fyldte med 1/2 cm fri i toppen
  4. De skal fryse i 8 timer eller indtil de er frosne
  5. Så skal de bare ud af formen så de er klar til at blive serveret
  6. Velbekomme

Se flere opskrifter.. SE HER 😜

Så hvorfor ikke lave din egen. Du kan lave en masse andre lækre is som du kan have liggende i din fryser 😜

Så nu kan du lave din egen is til din søde tand..

Pina coladas ispinde

Ingredienser

  • 3 dl kokosmælk
  • 2 1/2 dl piskefløde
  • 4 æggeblommer
  • 3 spsk sukker
  • 1 is maskine
  • 8 små ispinde forme
  • 8 træ ispinde

Ananas overtræk

  • 1/2 frisk ananas
  • 1 spsk glukose sirup
  • Saft af 2 lime frugter
  • 3 spsk kokosmel

Sådan gøre du

1.bring kokosmælk og fløde i kog i en gryde brug en elpisler og pisk æggeblommer og sukker sammen til en lys og luftig masse. Hæld kokosfløden i æggeblandingen under konstant piskning. Hæld det hele tilbage i gryden varm op lige under kogepunktet til massen er tykt den må ikke koge , for så skiller den! Lad massen køle helt af, og kør den på en ismaskine. Fordel iscremen i små ispindeforme, og sæt dem i fryseren. Sæt træispinde i, når isen er næsten frossen.

2. ANANAS-OVERTRÆK: Skær skrællen af ananassen. Skær ananaskødet i mindre stykker, og blend i en blender eller foodprocessor til en helt glat konsistens. Hæld ananasmassen igennem en fin sigte, så du får en jævn puré. Varm ananaspuréen op i en gryde sammen med glukosesirup, og lad den koge ind i ca. 10 minutter. Smag til med limesaft. Køl massen helt af, og dyp de frosne ispinde heri. Drys med kokosmel. Opbevar ispindene i fryseren, til de skal serveres

. TIP: Iscremen kan også fryses i en aflang brødform og skæres i skiver.

XOXO Pernille ❤️

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *