Lav din egen marengs

De smager nu meget de der marengs kys som de også bliver kaldt for . De er nemme og hurtigt at lave ..Man skal bare huske og gemme æggehviderne ..For det er det man skal bruge når det er . Så hvorfor ikke bare gå igang lave dem i dag .!! Selv børn kan lave dem

INGREDIENSER – marengs massen

  • æggehvider str m/l
  • Sukker

Tilberedning

  1. Marengsmassen . Tænd ovnen på 100 grader varmluft
  2. Pisk æggehviderne luftigt og stive så man kan vende bunde i vejret på skålen uden at æggehviderne falder ud . Drys sukker på lidt af gangen mens der piskes og pisk til marengs med en dejskraber ind til farven på marengs er som ønsket man kan evt. nøjes med en farve halv delen af massen på marengsene bliver bolsje farve . Kom marengsmassen i en sprøjtepose og sprøjt ud i toppe på en bageplade med bagepapir ..De små kys skal være 3-4 cm ..
  3. Bag dem i ca 45 minutter . Sluk derefter ovnen lad marengs stå på eftervarme til ovnen er kold . Afkøl marengs på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder

TIPS OG TRICKS – TO FARVEDE MARENGSTOPPE

Kom først den hvide marengs i sprøjteposen . Tryk den flad og åbne posen igen . Fyld den farvede marengs i posen og sprøjt så ud i to farvede toppe .

SÅDAN LAVER DU DIN EGEN MARENGS ….SE HER !!

Så hvis du skulle blive i tvivl med hvordan så kan du se lille video .

Knus Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *