Lav et makeover i dit hus

Indlægget indeholder reklame
Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Synes du at det er på tide at dit trænger til en makeover ...Så er du kommet til det rette sted . Jeg har fundet en lækker hjemmeside hvor de har lidt af hvert. Så hvorfor ikke gå i gang idag og fornyet dit hjem  . LÆS HER  . Virkeligt meget lækker . Så hvis du står og mangler lidt inspiration så er du kommet til det rette sted . Meget lækker . 

ILVA har god smag som er meget inspirerende sted at komme eller shoppe online i ro og mag .Så du ikke bliver stresse . Hvem kunne ikke tænke sig få noget nyt ind imellem . Nogen møbler kan holde i evighed .Men der er også der bliver hurtigt slidte løb af ingen tid .

Idag kan man godt blandet gammel stil med nyt stil . Idag tør man godt sætte flere farver sammen . Nogen der bare har den enkel stil . Husk du kan gå ind og forkæle din familie med noget nyt herfra ..Hvem ville ikke gerne det . Vi gør ekstra meget ud af de rum hvor vi opholder os mest .Så vi føler os hjemme .

Undgå de typisk fejl du laver når du indretter dit hjem 

  • Du springer planlægningen over 
  • Du glemmer at skabe plads ved indgangen til stuen 
  • Du stiller alle dine møbler op ad væggene og for tæt sammen 
  • Dit tæppe ligger i vejen 
  • Du er for konservativ med væggene

Så mangler du inspiration og nye ideer til dit boligindretning Så er det god ide kigge på nette . 

Knus Pernille 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *