Lav et professionelle cv

Dit cv skal være et dynamisk dokument, der er skræddersyet og målrettet til det konkrete job, du søger. Jobsøgning kan virkeligt være en udfordrende.

Jeg har selv fundet et sted hvor du kan lave virkeligt være anderledes og spændende se ud

Cv fra canva.com

Jeg fandt rigtigt gode skabelon på canva . Man kan virkeligt finde mange fine eksempler . Man kan få den betale version og gratis . Jeg elsker denne opstilling . Jeg bruger selv meget fra canva jeg laver næsten alt derfra .

Du kan selv opret dig derinde . Du kan selv vurdere deres skrift typer mange

Giv en godt første hånds indtryk ved vælge den rigtigt skabelon. Cv skal ikke være overdrevne men fremhæve dine færdigheder og erfaringer med et strejf af flair for design . Der findes forskellige typer form for cv .Kreative cv skabelon og simple cv skabelon blandt andet .

Eksempel på Cv skabelon

/SE DEM HER SKABELONER

Det er kunsten i sig selv skrive et godt cv

Gode råd til hvordan du laver dit cv

  • Layout – Gør dit cv let tilgængeligt og overskueligt
  • Målret altid dit cv det job som du søger
  • Start altid med et afsnit der beskriver dine faglige og personlige profil
  • Opstil din erhvervserfaring i omvendt kronologi
  • Beskriv evt. frivillige arbejde
  • fortæl om dine fritids interesser
  • Super godt billedet profil

Jeg anbefaler du bruger tid på layout . Det skal være læsligt . Brug skrift str 12 undgå for meget støj på dit cv .

Det er en god ide du laver lige et par linjer om dig selv – Og skriv dine arbejdes områder som du har haft tidligere – Beskriv din uddannelse har været . Og de relevant kursus som du har haft tidligere .

Skriv en afslutning om hvad du laver i din fritid – Husk et rigtigt godt billedet af dig selv husk at smile . Billedet må ikke være alt for gammelt heller ikke fra en ferie

Xoxo Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *