lidt lækker til jeres bolig fra Byflou.com -Seventyone.dk

muuto-3-header-call-2-web-9753807

Så var jeg lige inde på Byflou.com der fandt jeg noget lækre noget …Ja nu går vi snart den kolde tid i møde så sidder man evt. med nogen plaid over sig om aften og hygger sig 🙂 fed pude til sofaen .som i måske evt. kan bruge …Det er helt vildt hvor mange fede ting man kan finde herinde ..Selvom udsalg sæson er ovre så kan man sagtens noget til billige penge   – Jeg elsker deres stil hos Byflou.com  – Du kan bla følge dem inde på Instagram/byflou og Jegelskermode.dk og Dreamabout.dk  Du kan tilmelde dig på deres nyheds brev så du kan få det sidste nye tilbud ind på din mail boks .Og de første hvis der er udsalg er det ikke værd at hente …

new-works-taeppe-check-throw-by-malene-birger-dark-brown-mohair-4272384

Lækre plaid  Til de kolde tider 🙂

l-a-bruket-duftlys-scented-candles-no-151-grapefruit-6791932

 

Jeg lidt lækre her såsom noget stearinlys nu går vi snart den kolde tid i møde så ville vi gerne have lidt hygge om aften 🙂  Det er duftelys ..

new-works-pude-velvet-cushion-by-malene-birger-grey-5189732

Lækre fed pude til en stol eller sofa ..

Vi ville gerne alle sammen have noget nyt til vores bolig Så er der lidt her til jer som i evt. kan lide 🙂 og tænker det må jeg altså bare eje ..Eller tænker at i ville forkælet en som i kender så kan i gå videre herinde på denne links nede under ..

byflou.com

Ja man skal snart til at tænke på at købe julegaver snart   Så er der måske en mulighed herinde den fede hjemmeside .Det ville være skønt med et nyt plaid .Jeg elsker selv og sidde med tæppe om aften i den kolde tid ..Det er så hyggeligt og så med lyset tændt stearinlys …det er så hyggeligt …Vi dansker elsker  bare hygge os 🙂 Det er så dejligt ..Du kan shoppe de bedste mærker online med et kæmpe udvalg herinde .Deres stil er enkle . Jeg håber du finder det som måske evt. går og leder efter Good Luck …

Takker fordi i gad og læse med 🙂

XOXO

Pernille Kit Larsen:-)

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *