En lille resume fra de sidste indlæg

 

Jeg var ved og kigge mine indlægget igennem ..Så tænke jeg nå ja ..Jeg kunne lave et indlæg fra bloggen fra de sidste stykke tid ..ihvertfald et par stykker …jeg sidder og hygger mig indenfor i varmen det er koldt og blæsende Idag her på øen ..Vores katte er heller ikke ude .de er også inde og sover …Ja ja min Lille Anton mus ham den røde kat …han har ligge hos mig inat .mellem mine ben ..😄

Her er masser af tips og meget mere på dette indlæg 💞 Som du kan læse med her

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Først ville jeg sige tak for i gider læse mine indlæg og i har sikker lagt mærke til . jeg har også fået et nyt design inde på bloggen som jeg er rigtigt glad for 😘

Her er min lille liste til jer

💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Lær at strikke

og

Lækker med kokos olie

og

Lækker hjemmelavet maske

og

Flotte læber

og

Friske dufte

Jeg fandt lidt blandet til jer 😘

❤️Pernille 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *