Lyt til Podcast

Lyt til din ynglings Podcast !!

Mere eller mindre sidder med sin mobil lytter til musik så hvorfor ikke lytte til noget podcast !! Som også blevet populær hvorfor ikke blive inspireret til og få nye ideer ...Der findes mange forskellige slags typer med podcast ...Selv dine børn kan lytte til det hvis de har den interesse !! men det har de som regel nu når det er mobil !! ..

Man kan sagtens lave alt muligt imellem tiden mens du høre dit podcast ..Det er en dejlige måde at slappe af på !! .Så hvorfor ikke gå  igang idag ...Hvis du ikke lige ved hvad du skal foretage dig  !! 

Så jeg fandt nogen muligheder til dig som evt kan lytte til ♥

 

Online Marketing made easy med Amy Porterfield 

Der er altid inspiration og gode tips at hente og mange af de tiltag man kan gøre . Dig som mangler inspiration til din blog evt. så er der tips og råd at hente her !! 

Problogger Podcast - Darren Rowse 

Det burde du lytte til som giver både råd til at drive en succesfuld blog og professionel blog  .har haft besøg på hans online program .De fortæller om hvordan de har fået en succes fulde blog 

Der findes utallige mange Podcast ..Som du kan download på din mobil ..Det er helt vildt hvor meget der findes .. 

FIND DIN IDE HERINDE  ♥  Og så er en masse muligheder FIND DIN YNGLINGS PODCAST ♥

Det er bare nogen få jeg har fundet til dig ..Podcast er det nye sort --- Man kan have det i ørene  Selv når man køre i bil eller på cykel eller what ever hvad man nu laver ..!!  Så det er op til dig hvad du går og lytter til ....Der er vildt meget man kan vælge imellem !!   Se hvad andre skriver om podcast LÆS HER ! ♥

 

Knus Pernille ♥

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *