Man kan sagtens leve af blogging .

Hvordan jeg tjene penge på at blogge 

Du tænker nok hvordan man tjener penge på sin blog ..Der er masser af muligheder . Og ja man kan sagtens leve af det .Nu når du alligevel sidder med din mobil så kan du da lige tjene nogen penge over online ..Men det er ikke altid lige nemt . Man sidder bare ikke på sine hænder. Og ja blogging er et arbejde Du skal ikke tro at det er nemt …Ligesom alt andet . Når man sidder ved sine taster og skriver flotte og spændende og husk billeder er også med til få flere læser …Og det er ikke bare noget man sidder og laver på 5 minutter …Denne blog som jeg selv skriver dette er min EGEN  Helt min egen .Min ynglings det er wordpress .Husk der findes utallige mange platform til blogging ..Man kan også sælge nogen produkter for nogen firmaer som jeg gør …Så hvis det har din interesse så tøv ikke med skrive til mig …Du får 15 % ved at bruge dit eget ID nummer Indkøbs nummer …Vildt lækker produkter som jeg helt klar kan anbefale jer at bruge ….MIN SIDE MED PRODUKTER SOM JEG SÆLGER ♥ Og hvis du ville se mere til min egen blog MIN EGEN BLOG ♥   Disse  to sider dem er du velkommen til at give en like med på vejen …eller dele det med jeres familie eller venner …Så hvis du kender nogen som gerne ville være sin egen boss eller bare mangler et job så har jeg måske noget som i kan bruge sælge skønhedsprodukter fra Forever Living ..Tøv ikke med at skrive til mig ♥

Lav en blog eller hjemmeside 

Ja for det første så skal du lave en hjemmeside eller en blog ..Men husk hvis du har en blog så er det ikke kun 1 gang om mdr at du skal skrive men et par gange om ugen for få flere læsere …Så du ikke mister dem så når du har gjort det .Så kan du gå ind på facebook og lave en side til din blog ..hvor du deler dine egen indlæg ..Men du kan også gøre det på din egen profil ..Det gjort jeg også i starten på min egen ..Men det er ikke alle som gider og læse det ..Så det bedste det er lave en fan side hvor du deler dine indlæg og tilmelde dig til nogen grupper på de sociale medier og dele dem ud der så du kan nå ud til så mange som muligt ..

Hvordan  kan jeg tjene penge 

Det kan du via nogen hjemmesider som hedder Zanox ..Og partner ads ..Jeg bruger mest partner ads .og så kan du også kontakte nogen firmaer og høre om de ville samarbejde med dig ..Jeg var så heldig at en firma som henvende sig til mig og skriver nogen indlæg for dem …og så er der også weablog.com . Du tilmelde dig hos dem og finder nogen emner som du mener der er relevante for dig .Så når de er blevet godkendt så kan skrive om det og sætter deres koder ind på indlæg eller ind på din blog så hver gang  folk går ind og klikke og køber så får du en procent af den del .Men husk starten i dit indlæg skal du lige reklamere for om det er sponsoreret eller reklame så du lige gør folk opmærksom på det . Du kan også sætte nogen annoncer op på din blog ..Trafik er penge …Jo flere visninger du får på din blog  jo flere penge tjener du ..

Navn 

Ja du skal også lige finde et navn på din blog …og den kan f.eks hedde blogbykit bare et forslag ….Men det er ikke altid lige nemt og finde på et navn sæt dig ned og skrive en liste som der lige falder dig ind og så tjek det ud om der er andre som hedder det ..

Andre sociale medier 

Husk man kan også bruge andre sociale medier såsom twitter eller linkedin eller Instagram . pinterest .men jeg ville da påpege du behøver ikke være på alle sociale ..Og så kan man også sætte et nyhedsbrev op …Den måde kan du også nå ud til flere læsere ..

Lav en E-bog 

Du kan også vælge og en E-bog om et emne som du er vildt med så sæt den ind på selve bloggen hvor folk kan download den måde kan du også få flere læser på ..eller et andet projekt som du er vild med …

Lige pludseligt kan din blog vokse sig hurtigt …..Men det kan tage tid Ligesom en ordsprog som hedder Rom blev jo heller bygge på en dag …Håber du fik mod på at blogge ..

HAPPY BLOGGING ♥

♥Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *