Mandag tips som måske kan blive din favorit

 

Husker du og forkælet dig selv …Eller er det noget som du glemmer ?????  Jeg er selv fan af disse produkter fra shoppen Forever Living ..Det er blevet sådan at der er ikke meget som hjælper eller kan tåle for mit vedkommende ….Lad nu os tage f.eks tage nogen produkter i butikkerne .Snart mange som jeg IKKE kan tåle ..Så jeg er ved så småt og skifte alt ud der hjemme . Så jeg skal snart have et nyt hjem .. Så dig som sidder og læser med og tænker ..Det lyder interessant så er i velkommen til kontakte mig jeg har jo mit eget ID NUMMER ..Og hvis det lyder endnu mere interessant så er i hjertelig velkommen til og få jeres eget ID NUMMER så får i 15 % når i køber til jer selv .!

LÆS OG SÅ HER ♥

FOREVER – 3 LÆKRE MED ALOE VERA


 

ALOE PROPOLIS CREME .

Denne lækre creme er en af mine favoritter ..Den er med til blødgøre din hud kan bruges overalt på kroppen bruges af alle mennesker selv små børn er den virkeligt lækker ..Den dufter dejligt cremet konsistent der er ikke tilsat vand .og herlig honning duft . .Denne lækre er en af vores mest populær creme .Udmærket til tør hud ..Så skulle du ikke prøvet den og forkælet dig selv eller til hele familien .♥

 

ALPHA E FACTOR 

Den er lækker det er en ansigt /krops olie med en effektiv blødgørende  formel ..Kan bruges alene eller et par dråber i din creme  Hudens absolute MUST HAVE..Det kan bruges i ALLE i alle dine creme .. En lille tip med på vejen den kan Massagecreme – bland Gelly med Alpha e i cremen så får du en super massage creme .og  Meget få dråber i dit hår massere ind i hovedbunden gerne hver aften ..

ALOE MOISTURIZING LOTION 

Lotion har en cremet konsistent trænger hurtigt ind i huden og gør den dejlig blød den kan anvendes af alle . Den er og så god til ansigtet og hænder som til hele kroppen ..Den er virkeligt ..

 

ALOE VERA GELLY 

Som den naturlige plante på tube ..tør hud eller forbrændt af solen eller et bid fra bi anvendes på huden overalt efter behov …Virkeligt lækker ..

FOREVER ALOE SCRUB 

Den kan bruges to gange om ugen efter behov …Jeg bruger den selv ..Huden bliver klar og dens cellefornyelsesproces fremmes ..kan bruges over alt på kroppen ..


SE HER OGSÅ 

MIN FAN SIDE

 

I er hjertelig velkommen til at like denne side så kan i få meget at vide af min egen erfaring om produkterne ..Hvis i er trætte af jeres produkter som står ude på badeværelse så er måske nu at i skulle skifte ud ….Så i ikke bliver ved at køre surt i jeres gamle vaner med produkterne ..♥

  • Hvad for nogen er jeres favorit produkter af plejeserie????

 

♥ Pernille

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *