Milkshake som måske kan blive din favorit om sommeren

Milkshake …..Mange af os som elsker milkshake om sommeren ..Jeg. Selv personligt elsker det ..Jeg fik selv en igår en med jordbær da vi var ude og spise frokost mig og min Brian ..Det er dejligt køligt ..En slags form for is ..Der findes mange slags forskellige med milkshake ..Mums ..Der er f.eks en hjemmeside som er kun udelukkende opskrifter på milkshake …OPSKRIFT PÅ MILKSHAKE ❤️

  • Hvad for en er din ynglings opskrift på milkshake ??

Men husk der er mange måder og laver det på ..Jeg har bare ikke selv prøve og lave lige på den måde her som med denne opskrift ..Jeg håber du finder det som du søger og blev inspireret af det ..eller bare blev fristet af det .?

Jeg kan da ikke være den eneste som synes at milkshake er super lækker ..Især denne sæson ..Så i stedet at servere is ..Så kunne man servere det på en pæn glas med milkshake og med pynt på ..Og eller bare du er lækker sulten så kan du lave dig en lækker milkshake ?

Vanilje milkshake .

Denne opskrift er beregnet til  2 personer ..

Det som du skal bruge .

  • 1 liter vanilje is
  • 2 dl mælk
  • 1 tsk vanillesukker

Sådan gøre du 

  • Pisk eller blend alle ingredienserne sammen til en lækker milkshake ..nemt ..
  • tips …Rør 25 gram hakket hvid chokolade i hver milkshake …Mums ..

Læs også her ..????

SUND HINDBÆR IS   Det smager bare så godt ….hvorfor altid lave det samme altid .??

 

❤️ Mange sommer hilsner herfra Pernille

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *