En af mine ynglingsopskrifter på kager

Min ynglings kage 

Jeg har fundet en opskrift frem til jer som i måske evt. kan bruge når i ikke lige ved hvad i skal bage så er der lige denne lækker kage her ..Min ynglings kage nr 2 …

Foruden denne her har jeg også Banankage …Som er nr 1 …Denne kage her bagt jeg da jeg have fødselsdag her den 10 juni .Den kan holde sig i et par dage . En stor kage ..En kage som der mætter ..En virkeligt lækker kage som de fleste kan lide …

Brun Kage 

200 gram Smeltet Margarine – 3 æg – 400 gram sukker – 275 gram  mel – 2 kop mælk – 2 Spsk Cacao – 3 tsk bagepulver – 3 tsk vanilje

Alt sammen skal blandes sammen …Skal bages ca 40 minutter 170 grader …

Fyld

( Når kagen er bagt ) 150 gram smeltet margarine – 150 gram kokosmel – 150 gram havregryn – 225 gram flormelis – 3 Spsk Cacao – 0.75 dl kaffe

Fyldet skal blandes sammen i en gryde mens det er varmt ..

 

Virkeligt lækker kage ….. Man har disse ting hjemme i forvejen ..Så det er jo ikke altid man lige skal ud og købe det …Jo måske kokosmel ..Man har for det meste af de ting hjemme i skabene .


 

  • Hvad for en er jeres ynglings opskrifter på kager ??

Jeg elsker at bage …Men det bliver ikke altid lige vellykket men sådan er det jo nogen gange …Jeg kan bedre lide at bage end jeg kan lide at lave mad …Jeg kan godt lave mad men er bare ikke så god til det men kan godt …Jeg går mere op i at bage .♥

I er hjertelig velkommen til at bruge opskriften …♥ Engang min mor som have fundet sin har jeg kunne lide denne kage så denne ville jeg lige dele den med jer .♥

Men i kender det sikker godt det selv at i banger langt væk hvis det ikke lige blev som i ville have det ….Jeg have fundet en ligne kage forleden og den blev mislykket så da min mor kom sagde hun det kan hun da godt forstå  …Hi Hi …det var jo den forkerte opskrift ….Hi Hi …Så sagde jeg ah ha så er det jo derfor den ikke smagte som din hi hi ..♥

Happy Blogging ♥ 

 

♥ Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *