Mums lækre flute

Flutes er godt tilbehør til fx supper og gryderetter . Så hvorfor ikke bage dem selv ..Du kan fryse dem ned ..

Disse lækre flutes er det perfekte tilbehør til maden . Prøv opskriften og bag en lækker og luftigt flutes som også kan bruges til madpakken evt.

INGREDIENSER

. 25 gram smør

. 1 /4 liter vand

. 1/4 liter arla a38 ymer eller ylette

. 25 gram gær

. 1 tsk groft salt

. 200 gram sigtemel

. 450 gram hvedemel

. Pynt – flagersalt

SÅDAN GØRE DU

  1. Smelt smørret i en gryde og tilsæt vandet . Hæld blandingen i en skål og tilsæt ymer – Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser , Hold lidt tilbage hvedemel , Slå dejen godt sammen . Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted ca 1 time
  2. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt sammen . Tilsæt evt. resten af melet . form dejen til 4 flutes ….Læg dem på plader med bagepapir . Lad de 4 flutes efterhæve tildækket i ca 1/2 time .drys salt og bag de 4 flute midt i ovn …..Bagetid 12 minutter i ovnen ved 250 grader …

Du kan spise denne dejlige flute sammen med en lækre kylling LÆS HER

Husk der findes rigtigt mange lækre flutes samt brød og boller – Det er så smart du kan lavet det dobbelt potion . Så du kan fryse det ned . Så hvis en dag du har ekstra travlt så wupti kan du lige tage dem op og lune dem …Nemt ikke ! Du kan lave mønstre på dine flutes hvis det er det du ville ..

Knus Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *