Nemt frokost som de fleste elsker ?

Dejligt med to dage fri …har en vagt imorgen ude i La Landia ..regner jeg har vagt hele næste uge samt om lørdagen …Gøre rent ude i sommerhusene ..Tro mig vi skal nok få det vide hvis det ikke er i orden med rengøring ..De sidste par gange har jeg ikke hørt noget ..så det er jo tegn på det er iorden ..De er rigtigt søde ..

 

Når men jeg fandt et let sommerlig opskrift på en stjerneskud ..nem og hurtigt at lave ..Også hvis man pludselig får gæster ..så er dette bare lige sagen ..og lækker …Mums .De fleste kan lide det ….


 

Opskrift på stjerneskud .

4 Rødspættefileter – 1 DS asparges – tomat – Agurk . 1 pakke røget eller gravad laks . Rejer .kaviar ..Skaldyrsdressing . Iceberg . Salt .peber .franskbrød .eller toastbrød . Citron .dild .

Sådan gøre du

Steg fiskefileterne ca 5 mim. På hver side til de er brune og sprøde ..rist 2 skiver brød og lig et salat blad på hver og 2 fiskefileterne på  hver .Put mayonnaise .skaldyrsdressing . Asparges tomat .agurk .laks .og kaviar .over så det ser fint ud ..

Dejligt let og nemt og hurtigt at lave ..nogen gange kan man godt spise 2 stk men ikke altid …

Håber du bleve inspireret af og lave det selv …Det er så lækker med frisk rejer ovenpå mums …Nogen gange har man disse ting i sin fryser ….Et stjerneskud kan man og kalde for en smørrebrød ..Man kan spise det hele året rundt …

 

♥ Mange sommer hilsner herfra Pernille

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *