Nuskin Clear action System

Nu Skin Clear Action System Læg generende udbrud, og den skade de forårsager, bag dig med det omfattende Nu Skin Clear Action® System og spar 33% ved hvert køb.Nu Skin Clear Action® hjælper med at bekæmpe tidligere, aktuelle og fremtidige udbrud for en glattere og klarere hud.

Det er tid til at skride til handling med Nu Skin Clear Action®.Nu Skin Clear Action® System indeholder:Nu Skin Clear Action® Foaming CleanserNu Skin Clear Action® Foaming Cleanser er udviklet for at rense porerne i dybden og fjerne den olie og snavs, som forårsager udbruddene.Nu Skin Clear Action® Toner

Beroliger din hud og holder den mat. Nu Skin Clear Action® Toner beroliger irriteret, rød hud og styrer hudens olieniveau, så du får en mat og klar teint.Nu Skin Clear Action® Day Treatment

Beskyt og revitaliser din hud.Fjern tidligere, aktuelle og fremtidige tegn på udbrud med Nu Skin Clear Action® Day Treatment, som indeholder mandelsyre, salicylsyre og den kraftige antioxidant ekstrakt af hvid te kombineret i en letvægtsgel.Nu Skin Clear Action® Day Treatment fremmer en glat, klar teint, så du trygt kan gå hverdagen i møde.Nu Skin Clear Action® Night Treatment Hjælper dig med at vågne op til sundere udseende hud.

Nu Skin Clear Action® Night Treatment hjælper med at mindske tegn på udbrud, mens du sover.Fordele Nu Skin Clear Action® Foaming Cleanser– Salicylsyre – en velkendt ingrediens, som bekæmper udbrud og samtidig er en mild eksfoliator og effektiv renser.

Nu Skin Clear Action® Toner– Lakridsekstrakt (dipotassium glycyrrhizate) lindrer huden og hjælper med at mindske forekomsten af rødmen.– Zink PCA kontrollerer olie i huden for en mere mat hud.– Salicylsyre trænger ind i porerne for at fjerne de fleste udbrud.– Kaliumaskorbyl tokoferylfosfat yder antioxidantbeskyttelse fra C- og E-vitamin med synergistisk virkning.

Nu Skin Clear Action® Day Treatment– Salicylsyre trænger ind i porerne og opløser de urenheder, der forårsager udbrud.• Mandelsyre hjælper med at mindske risikoen for udvikling af mørke pletter.• Ekstrakt af hvid te er en kraftig antioxidant, der genopretter hudens naturlige spændstighed.Nu Skin Clear Action® Night Treatment• Patenteret alfaliponsyre hjælper med at forbedre forekomsten af ujævnheder i hudens struktur og misfarvning fra tidligere udbrud.• Retinol giver en glat og jævn hud.•

Salicylsyre trænger ind i porerne for at fjerne de fleste udbrud. Anvendelse Nu Skin Clear Action® Foaming Cleanser Placér en lille mængde renseprodukt i håndfladen.Påføres det tørre ansigt og halsen i cirkelbevægelser.

Lad skummet virke på huden i 1-3 minutter, mens det skifter farve fra hvidt til klart.Skyl med varmt vand og tør efter med et håndklæde.

Nu Skin Clear Action® Toner. Åbn pumpen ved at dreje låget mod uret.Læg en vatrondel over den åbne pumpe og tryk ned to gange.

Påføres ansigt og hals. Luk pumpen ved at dreje låget med uret.Nu Skin Clear Action® Day Treatment

Tryk en lille del af cremen ud på fingerspidsen.

Påfør et tyndt lag på ansigt og hals i en op- og udadgående bevægelse.Nu Skin Clear Action® Night Treatment

Tryk en lille del af cremen ud på fingerspidsen.Påfør et tyndt lag på ansigt og hals i en op- og udadgående bevægelse.

Morgenrutine:

Trin 1: Nu Skin Clear Action® Foaming CleanserTrin

2: Nu Skin Clear Action® TonerTrin

3: Nu Skin Clear Action® Day TreatmentTrin

4: Nu Skin® SPF fugtgiver efter eget valg

Aftenrutine:

Trin 1: Nu Skin Clear Action® Foaming CleanserTrin

2: Nu Skin Clear Action® TonerTrin

3: Nu Skin Clear Action® Night Treatment

Du kan købe den her direkte på webshop.

Husk du kan spare op til 30 % på dine produkt køb

Kærlig hilsen Fra Pernille 🤩

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *