Ønsker du lærer at strikke

Det er blevet populært at strikke. Selv de yngre mennesker elsker det. Det er dejlig afslapning.

Du har måske allerede set diverse DIY-guides med garn på blogs og de sociale medier.

Garn er nemlig gået hen og blevet supertrendy, og så er det bare lidt sejere, at sige at man selv har lavet sin garn karklud, frem for at have købt et par engangsklude i Netto. Men hvordan kommer du i gang? Vi giver dig tre gode tips her

1. Start med at finde ud af hvilke farver dit garn skal være. Ønsker du blå, hvid eller en tredje farve? Derudover skal du finde ud af hvilket materiale du ønsker at dit garn skal være – skal det være økologisk bomuld? almindelig bomuld? eller måske noget helt andet? Du kan se et bredt udvalg af garn lige her.

2. Hvis du ikke er vant til at hækle, så er det nemmest at gå efter en opskrift eller en DIY-guide online. Se eksempelvis denne guide til ensfarvet klude eller denne guide til dem med lidt ekstra farve

.3. Tag dig tid! Lad være med at stresse afsted med dit nye kreative projekt. Læg alle materiale foran dig – garn, hæklenåle, saks m.m.

Sæt noget musik på, lav en god kop te eller kaffe og hyg dig med det. Som de kloge siger ”Rom blev ikke bygget på en dag”.Psst…

Du kan også lave de fineste værtindegaver med garn find en flot kurv med masse små lækre farverige klude i forskellige mønstre.

Du kan finde en masse på YouTube hvor du kan lære en masse omkring og der findes diverse grupper på Facebook og instagram.

Kærligst Pernille ❤️

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *