Ønsker du mere frihed

Hvad ville kr. 3000 – 5000 ekstra gøre for dig om måneden. Kunne du tænke dig at være din egen chef.?

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for andre mennesker og deres sundhed?

Hvad vil mere frihed betyde for dig?

Kan du svare ja til nogle af mine spørgsmål? Så vil du synes resten af teksten er spændende.

Jeg hedder Rikke jeg skriver her fordi jeg søger nogle positive. Skønne og glade partner til mit team som lige nu er i den rivende udvikling.

Jeg er gået ind i et innovativt sundhedskoncept som lige nu vækster med 450 %. Det geniale ved dette koncept er at man tester for et problem det kan være eksempelvis inflamation. Og derefter behandler man 100 % naturlig produkter og det fungerer!

Jeg er selv stofskiftepatient har fantastisk erfaringer med produkter blandt andet på disse områder til og med har lagt alle mine piller på hylden.

  • Udmattethed
  • Træthed
  • Ømme led
  • Vokseværkfornemmelse ( om natten)
  • Pænere
  • Pænere hud

Har jeg vækket din nysgerrighed? Og kunne du have lyst til at komme med på denne rejse. Hvor vi er et team. Der støtter op. Vidensdeler. Samt hjælper og passer på hinanden.

Så er du velkommen til at connecte med mig på Facebook så jeg kan uddybe konceptet mere.

Rikke. D. Meincke. ❤️

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *