Ønsker du pæne tænder

Tænder er noget folk som kigger på først. Vi har snart prøvet alt med hensyn til få flottere tænder.

AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste

Whitening Fluoride Toothpaste


Smil med selvtillid takket være denne velsmagende Whitening Fluoride Toothpaste, der lysner tænderne mens de modvirker plakdannelse.

fordele

Gør tænderne lysere og bekæmper plakdannelse. En speciel formel, der ikke indeholder skadelig brintoverilte. AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste afhjælper også pletter og modvirker huller.

anvendelse

Børst tænderne grundigt, helst efter hvert måltid eller mindst to gange dagligt, eller som anbefalet af tandlæge. Børn på seks år og derunder: Anvend en mængde svarende til en ært og overvåg børstningen for at minimere indtagelsen. Rådfør dig med tandlægen eller lægen, hvis der også indtages fluor fra andre kilder.

Indeholder natriummonofluorfosfat. Opbevares utilgængeligt for børn under seks år.

Du kan komme direkte til min shop via dette…. her.

Husk du kan slå om det danske sprog oppe i hjørnet og du kan søge i feltet hvad produkt du vil søge på 😜

OBS! Husk at smile 🙂

Tilsyneladende er folk, der er gladere og mere tilfredse mere tilbøjelige til at have en god mundhygiejne. Så hvis du hver dag sætter et par minutter af til fordel for din orale sundhed, kan du nemt booste dit velbefindende både fysisk, følelsesmæssigt og ikke mindst æstetisk!

Ønsker du flere notifikationer omkring produkterne.. Så hop ind på denne side se om der er noget der inspirerer dig.. min side

Vi har flere produkter til tænder hvis det har din interesse. Men denne her er mest populære 💜

XOXO Pernille 💜

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *