Onsdag tips – Avocado

 

 

Onsdag tips 

Jeg har været lidt stille på bloggen …Haft en del at se til som jeg er i gang med .Som jeg ikke lige vil afsløre …Det skal være en overraskelse som jeg starte på lige efter sommerferien det skal være en hemmelighed ….Så har jeg også været til en masse informations møder og skal i igen ..For hvis alt går vel så starter jeg på en ny uddannelse som Sosu den 22 januar 1 år og 8 mdr …♥  så ved i hvorfor været stille på bloggen ..Når men nok om mig ..

 

Jeg har fundet nogen lækker opskrifter med avocado .Som er meget sundt at spise ..Og det smager bare så godt .og man kan lave meget med avocado …

 

Pastasalat med laks og avocado dressing .

Sådan gøre du .

  1. 1 Halver avocado . fjern sten og skrab kødet ud med en ske
  2. blend avocado kødet med a38 og citronsaft
  3. skær laksen i strimler og skær de kogte asparges i stykker 3 cm
  4. vend pasta . asparges . laks .og avocado dressing grundig sammen smag til med salt og peber
  5. drys med hakket purløg

Avocado med rejer .

  1. Rejer
  2. avocado
  3. skær sten ud .

lÆS HER 

AVOCADO MED KRYDRET FYLD   man kan lave meget med det .. Jeg selv personligt elsker det ..Jeg lavede en forret på vores første date .. Se her finder du en opskrifter med ansigt maske HJEMMELAVE ANSIGTMAS   Jeg har dog ikke selv prøvet lavet det men det lyder lækker med sådan en sund maske .♥ og man kan lave en smoothies med avocado …♥  Simpelthen så lækker …Håber du kunne bruge lidt af det …♥

 

 

♥Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *