Onsdag Tips – Planlæg dine opslag

Der er nok nogen som  kender det allerede .Men sikker ikke alle .Så jeg skrive lidt om planlægning på Facebook .. Jeg kendt det godt men har bare aldrig brugt det  .Så igår prøvet jeg og jeg gjort alt for arbejde med mine opslag på mine sider på nogen bestemte tider af dagen ..F.eks en weekend hvor du fuldstændigt optaget med dine gøre mål og bliver stresse over tænke over åh nej det når jeg nu ikke i denne weekend med mine opslag ..Du kan planlæg en hel uges planlæg eller weekend ..Smart ikke ..Jeg blev bare opmærksom på en anden side .Hvor de have lavet et super godt oplæg .. Hvor de skrev hvad tider på facebook hvor det er bedst læg op på ..hvor der er flest folk på . Der hvor folk er mest på det er mellem kl 7-8 om morgen .og til frokost kl 12 .  Og igen efter kl 20  .Så de ikke kommer ud på dårlige tider …Har du nogensinde tænkt over det ???????? Så dig som har en blog eller hjemmeside eller what ever ..Så tjek det lige ♥

Jeg er også begyndt på og lave nogen notaer til mine indlæg om hvad jeg skal skrive …Planlægger det .!! Der er rigtigt mange som er mest på efter kl 20 …..!!

Så hvis du begyndte og planlæg dine opslag for dag til dag eller en hel weekend Så kan du lavet andre ting …Og det ville lette dit arbejde ♥

 

 

 

 1. Sæt dit billedet på .
 2. Og tryk på forsæt så kommer du frem til hvornår bliver det offentlig gjort
 3. Så kommer der en tekst bla hvor der står Planlæg
 4. Offentlig din tidspunkt som du synes den skal på af døgnet og hvad dag .

Smart ikke ..

Læs mere her

HER ER RIGTIGT MANGE GODE TIPS AT HENTE

FÅ MERE TIPS HER

MANGE FLERE TIPS

 

Så dig som ikke kender dette her endnu . så synes jeg da du skal tjek det ud og måske kan det være med til at gøre dine dage  lettere Hvis du planlægger på denne måde her ♥

HAPPY BLOGGING ♥ 

 

 

♥ Pernille

 

6 Comments

 1. 27. september 2017 / 09:24

  Jeg har prøvet at lave det planlægning halløj for nogle år siden, men der fungerede det slet ikke haha 😀 Men det kan selvfølgelig været forbedret siden, det må jeg prøve igen!

  • 27. september 2017 / 09:34

   Okay ☺️ Så du har prøvet ☺️ Man må bare prøvet det af. Se om det er noget for en ☺️ Det er første gang jeg prøver det ☺️

 2. 27. september 2017 / 09:52

  Jeg har aldrig hørt eller prøvet det, men det lyder virkelig spændende og godt, hvis det virker 🙂

  • 27. september 2017 / 10:23

   Okay ☺️ jeg have hørt det før men har bare aldrig brugt det ☺️
   Ja spændende og godt hvis det virker for nogen mennesker ☺️

 3. 27. september 2017 / 10:57

  Det er nemlig helt vildt smart. Jeg bruger det ofte på min blog ?? Det giver også luft til at mere spontane indlæg kan komme frem i mit hovede ??? Dejligt indlæg.

  • 27. september 2017 / 11:14

   Takker ☺️ Præcis ☺️ Det er dejligt man kan gøre det på den måde ☺️
   Dejligt du også bruger det ☺️ og ja det gøre det lettere ☺️ og mere luft ☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *