Pæne negle

Flotte negle betyder meget for os kvinder . Her er en masse tilbehør til at få pæne negle købe via dette links

Tips .

  • Spis protein vejen til stærke negle starter med rigtigt kost
  • Gør dem lysere Bland en spiseske fuld bagepulver med en smule citronsaft
  • Hold dem runde og korte
  • Brug det rigtigt værktøj
  • Brug handsker
  • Brug olie

Selvom dine negle ikke fylder mere end fingerspids . Kan det faktisk godt betale sig at bruge et par minutter hverdag på at holde dem sunde og velplejede .

Her er et par gode råd til hvordan du kan holde dem pæne .

Hold neglene nede

Hvis neglene er blevet lange skal du først klippe dem ned til en passende længden med en negleklipper . Klip i små bidder fra side til side . Hvis du klipper dem over i en stor bid. kan det svække neglene . Nu skal du have gang i neglefilen vær forsigtigt når du filer og undgå grove neglefil din fil skal være så fin som muligt . En af glasfiber er både effektiv og blid Husk desuden at du må ALDRIG fil dine negle lige efter et bad våde negle er sarte negle .

Du må aldrig hive

Du må ALDRIG hive flossede og løse neglestykker af . Så kommer du nemlig til at rive levende væv af samtidigt og det er ikke godt . Find i stedet negleklipperen frem når der er løse ender .

Lad neglebåndende være

Du skal heller pille og bide i dine neglebånd heller ikke selvom de er flosser .Selv den mindste rift i neglebåndet giver fri adgang for alle formere for bakterie og du risikere at der går betændelse i skidte hvilket det igen det viser sig i neglen ( og det kan tage flere måneder før den gror ud igen ) Det absolut eneste du må gøre med dine neglebånd er at skubbe dem tilbage med en rosenpind hvis du absolut skal

Giv dem fugt med creme

Giv dine hænder en ordentlig omgang håndcreme mindst engang om dagen og vær omhyggeligt med at massere cremen ind i neglene . Sørg derudover for at smøre hænderne ind hver gang du bruger bodylotion eller ansigt creme – Det aller bedste du kan gøre for dine hænder og negle .dog investere i en rigtigt negle olie ..Købes via det links

Tør hænderne ordentligt

Brug et par minutter efter du har vasket hænderne grundigt igennem . Vent med at lakere neglene til de er helt tørre indespærret fugt kan medføre ulækre bakterieinfektion så du risikere at skulle gå rundt med en grøn plet på neglen indtil den vokser ud igen .

Så nu kan du lave din egen hyggeligt stund med at ordne dine negle .

Knus Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *