Pandekager med frugt som pynt

 

Love this one ♥ …Mon ikke de fleste kan lide pandekager ligesom mig hmmm . Det tror  jeg at de fleste kan …Jeg have bare lyst til pandekager da vi var i byen og handle mig og min kæreste …Men fik først lavet det igår ..Kender i ikke det at man kan lugte noget lækker noget ..Så melder sulten sig og så får man selv lyst til at lave det ..Sådan har jeg det nogen gange med nogen ting . Og det tager jo ikke så langt og lige og lave 10 stk pandekager højst halv time ca …Så i går lavet jeg lige pandekager inde at min Brian kom hjem ..Når men her har i så opskriften på en lækker pandekage hvis nu jeres sult melder sig ♥  

LÆS MERE HER …LOUISA LORANG

 • Hvad for en er jeres ynglings opskrift ?

Uhm hvem elsker ikke lækre pandekager ..Fyld dem med flødeskum og dit ynglings syltetøj …Her er den nemme opskrift på pandekage dej som er til 10 personer .

 

Ingredienser

 • 150 gram hvedemel ( 2 dl )
 • 4 1/2 dl mælk
 • 3 æg
 • 1/2 tsk groft salt
 • 50 gram smør

Pynt …Hindbær eller jordbær

Tilbehør evt. Syltetøj .

Fremgangsmåde

Pisk melet sammen med halv delen af mælken til en jævn blanding . Tilsæt resten af mælken . æg .salt og pisk det hele godt sammen . Smelt smørret i en stegepande og kom det i blandingen . Bag tynde pandekager på en rigtigt varm stegepande  ..

Server de lune pandekager med forskellige slags syltetøj og flødeskum .


.

Husk der findes rigtigt forskellige måder at lavet det på ..Jeg kommer også vanilje i for give lidt mere smag i ..Så hvis du skulle få lyst til at lavet dem anderledes end de normal så er der noget her . De fleste folk har disse ting stående derhjemme som regel ..

LÆS OGSÅ HER …PANDEKAGER TIL MORGENMAD

 

♥ Pernille

2 Comments

 1. 5. september 2017 / 22:50

  Mums! jeg får lyst til at gå i køkkenet med det samme 🙂

  • Pernille
   Forfatter
   6. september 2017 / 05:32

   Det kan jeg da godt forstå …Hi Hi 🙂 Det smager også godt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *