Pasta med savojkål og ost

Vi kender det alle sammen vi synes det er svært finde en lækre salat.

Ingredienser

  • 350 g Tørret hvid pasta
  • 2 1/2 liter vand
  • 2 1/2 tsk groft salt
  • 1 savojkål Ca 1 kg
  • 3 dl vand
  • 4 små knuste fed hvidløg
  • 400 g salat ost i tern persille og hvidløg afdryppe
  • 2 dl hakket frisk krus persille
  • 1 1/2 groft salt
  • Frisk kværnet peber

Sådan gør du

Kom pastaen i en gryde med kogende vand tilsat salt. Bring pastaen i kog under omrøring.

Kog den ved jævn varme og uden låg til den er mør – ca. 10 min.Fjern de yderste, grove blade og stokken fra savojkålen. Skær kålen i tynde strimler og fjern evt. de groveste ribber. Skyl kålen og lad den dryppe af i en sigte.

Bring vand og knust hvidløg i kog i en stor gryde. Tilsæt savojkål og damp den i 2 min. – vend i kålen. Tag gryden af varmen og vend ost, persille, salt og peber i.

Kom den afdryppede pasta i kålblandingen og vend godt rundt. Smag til.

Kom pasta med savojkål i varme dybe tallerkener og server straks.

Velbekomme!

Næringsindhold Energiindhold for hele retten:10690 kJ / 2555 kcalEnergifordeling:

Fiber 34.6 g

Protein 20 %

Kulhydrater 47 %

Fedt 33

Måske bliver denne her din favorit salat 😜 Så nu kan du gå forår i møde med en sundere livsstil med lækre opskrifter med salat.

Så er du i gang med en ny sundere liv stil så er denne måske noget.

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *