Pejse nice table top fra Luksus pejse

Reklame Links

Nu er vi så småt ved og gå i kolde tid i møde tidligt mørk nu om aften . Så hvorfor ikke forkæle dig selv med denne fantastisk lille Nice table den er både til ind døre samt udenfor . Fås i 4 forskellige materialer – Børste eller poleret rustfri stål sort eller hvid lakeret aluminium . Pejsen er fristående og er en del af Nice serien .

Pejsen er designet til at skabe hygge og romance og kan både bruges indenfor og udenfor da den er nem at flytte …Forkælet dig selv med denne her…..NICE TABLET TOP .

Det er blevet moderne med disse her fantastiske små bord pejse ..Ønsker du signet dine vægge op med nye billedet ….BRANCHILD ...

Det så hyggeligt med disse lækre bord pejse …

XOXO Pernille ❤️

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *