Pesto – som du vil elske

Kan pifte mange retter op – lav den selv og få en intens af basilikum 😜

Ingredienser

  • 2 dl spsk pinjekerner
  • 1 stort pillet fed hvidløg
  • 50 g fintrevet parmesanost
  • 1/2 tsk fint salt
  • 1 1/2 liter friske basilikum blade med bløde stilke

Sådan gøre du

  1. Kom olie. Pinjekerner. Hvidløg. Ost og salt i en blender
  2. Blend ved langsom hastighed Ca 1 minut
  3. Tilsæt basilikum blade med stilke og blend igen ved laveste hastighed i Ca 30 SEK.
  4. Stil pestoen tildækket i køleskabet mindst 1/2 time
  5. Smag til

Tips. Brug pestoen som dip eller vend den i din nykogte pasta. Pestoen kan holde sig tildækket i køleskabet i Ca 1 uge hæld evt ekstra olie på hvis der mangler.

Dette er blevet hit herhjemme smager også godt. 😜

velbekomme 😜

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *