Pesto – som du vil elske

Kan pifte mange retter op – lav den selv og få en intens af basilikum 😜

Ingredienser

  • 2 dl spsk pinjekerner
  • 1 stort pillet fed hvidløg
  • 50 g fintrevet parmesanost
  • 1/2 tsk fint salt
  • 1 1/2 liter friske basilikum blade med bløde stilke

Sådan gøre du

  1. Kom olie. Pinjekerner. Hvidløg. Ost og salt i en blender
  2. Blend ved langsom hastighed Ca 1 minut
  3. Tilsæt basilikum blade med stilke og blend igen ved laveste hastighed i Ca 30 SEK.
  4. Stil pestoen tildækket i køleskabet mindst 1/2 time
  5. Smag til

Tips. Brug pestoen som dip eller vend den i din nykogte pasta. Pestoen kan holde sig tildækket i køleskabet i Ca 1 uge hæld evt ekstra olie på hvis der mangler.

Dette er blevet hit herhjemme smager også godt. 😜

velbekomme 😜

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *