Pharmanex Tegreen

Pharmanex Tegreen (30 kapsler) og ( 120)

Hvem sætter ikke pris på en varm kop te? Vi har drukket grøn te i århundreder, og det er en vigtig del af mange kulturer over hele verden.

De, som drikker grøn te, har længe haft tro på fordelene ved denne drik. Vi ønskede selv at prøve det af, så derfor har vi tilføjet et ekstrakt af camellia sinensis-planten i vores Tēgreen-kapsler. Ekstrakt fra grøn te i din kost kan hjælpe med at beskytte dine celler og dit væv mod oxidativt stress forårsaget af frie radikaler og booste deres naturlige forsvar*. 

Historien bag frie radikaler og antioxidanter. 

Frie radikaler er ustabile molekyler. De kan forekomme naturligt i kroppen, eller fordi man bliver eksponeret for ting som forurening, stress, cigaretrøg og giftstoffer. De er mest kendt for at inducere oxidativt stress, hvor hvert molekyle forsøger at genvinde et mistet elektron ved at stjæle det fra naboen, og det kan påvirke celler og væv. 

Antioxidanter, som dem du finder i vores ekstrakt fra grøn te, hjælper med at forebygge dette ved at donere en af deres egne elektroner uden selv at blive frie radikaler.

Vær opmærksom på, at nogle medlemslande inden for EU kan have yderligere specifikke regler tilknyttet landets love. Hvis dette er tilfældet kan du finde reglerne på den landespecifikke hjemmeside oversat til det pågældende sprog.

DAGLIG DOSIS

Tag en (1) kapsel om morgenen sammen med mad og drikke.

Advarsler

Indtag ikke en højere dosis end den angivne anbefalede daglige dosis. Et kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. En varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil er vigtige. Må ikke anvendes, hvis forseglingen er brudt eller mangler. Opbevares tørt, mellem 15°C og 25°C. Opbevares utilgængeligt for små børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende, personer under medicinsk behandling eller børn under 1 år.

Vi har et fantastisk point system hos os som vi kalder ADR. Som jeg klar anbefaler at gøre. LÆS HER. Du kan få optjent dine point så du har råd til et gratis produkt.

Kosttilskud med ekstrakt af grøn the

Grøn te er traditionelt set blevet anvendt for sine mange fordele i både Kina og Indien i flere århundreder.

I dag er grøn te og grøn te ekstrakt velkendt rundt omkring i verden.

Hvem sætter ikke pris på en varm kop te? Vi har drukket grøn te i århundreder, og det er en vigtig del af mange kulturer over hele verden.

De, som drikker grøn te, har længe haft tro på fordelene ved denne drik.

Vi ønskede selv at prøve det af, så derfor har vi tilføjet et ekstrakt af camellia sinensis-planten i vores Tēgreen-kapsler.

Ekstrakt fra grøn te i din kost kan hjælpe med at beskytte dine celler og dit væv mod oxidativt stress forårsaget af frie radikaler og booste deres naturlige forsvar.

Historien bag frie radikaler og antioxidanter.

Frie radikaler er ustabile molekyler.

De kan forekomme naturligt i kroppen, eller fordi man bliver eksponeret for ting som forurening, stress, cigaretrøg og giftstoffer.

De er mest kendt for at inducere oxidativt stress, hvor hvert molekyle forsøger at genvinde et mistet elektron ved at stjæle det fra naboen, og det kan påvirke celler og væv.

Antioxidanter, som dem du finder i vores ekstrakt fra grøn te, hjælper med at forebygge dette ved at donere en af deres egne elektroner uden selv at blive frie radikaler.

Link til webshop kan købes her.. Webshop.. Produkter som du ikke vil komme til at fortryde det.

Kærligst Pernille 🌸

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *