Plakater med ægget, koglen og svanen fra Brainchild”.

Samarbejde med Brainchild

Jeg var så heldig få disse fantastisk utrolige flotte plakater . Firmaet bag hedder Brainchild og deres koncept går ud på at fortolke danske møbelklassikere bogstaveligt på plakater .

Du kan følge dem inde på deres Facebook side samt på Instagram. Der er virkeligt mange flotte plakater . Jeg har selv siddet og studere dem inde på nettet . Jeg er blevet forelsket i svanen,ægget og koglen som jeg fik i gave .Så mangler jeg bare nogle plakatrammer til plakaterne .

ÆGGET” :  ægget

Koglen : Koglen

SVANEN” : Svanen

Manden bag Brainchild hedder Martin Brix Midtgaard

Du kan se flere af disse utrolige flotte plakater på denne links her

Brainchild plakater ægget koglen svanen plakat

Du kan få forskellige str med plakaterne . Du kan få dem i str 30X40 og 50×70 .

ÆGGET – Denne med ægget plakat har sort baggrunds farve .. Kan også fås med gul . bordeaux rød . Mint grøn baggrunds farve .

KOGLEN – Denne plakat med fås med hvid baggrund . gul. rød

SVANEN – Denne plakat fås med petroleumsblå . lyseblå . hvid svane på sort baggrund .Sort svane på sort baggrunds farve .

Vores plakater med svanen er printet ubestrøget papir af høj kvalitet fra Hahnmuhle .

Hvis du gerne vil følge hans side og se mere til hans flotte plakater ..LIKE SIDEN HER

Du kan følge ham inde på Instagram – BRAINCHILD

Står du mangler en gave en som går op i boligindretning så er disse her bare fantastiske ..Du kan købe rammerne der til . Jeg synes at du skal tjekke deres hjemmeside .

ÆGGET – KOGLEN – SVANENE PLAKATERNE

Plakat serien original består af ægget . koglen. svanen . dråben . myren .bamsen og vintergækken

Du kan meld dig til deres nyheds brev .når der en nyhed fra brainchild så får du ind på din mail .Ville det ikke være fantastisk !

Plakat kan være med til at forme personligheden i dit hjem . .Jeg har hjulpet dig lidt på vej …Du kan hænge disse flotte plakater i stuen – gangen – køkkenet -værelse !

XOXO Pernille ❤️

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *