Rabarbermuffins som kan blive din favorit

Uhmm de lækre muffins de er både syrlige på den virkelige gode måde hvis du ikke har rabarber så kan du bruge bær i stedet 😜

Ingredienser

  • 250 g smør
  • 250 g sukker ( Ca 3 dl)
  • 4 æg
  • 300 g rabarber i mindre stykker friske eller frosne
  • 100 g grofthakkede hvid chokolade
  • 300 g hvedemel ( 5 dl)
  • 100 g smuttede hakket mandler
  • 1 spsk bagepulver
  • Spsk fintrevet appelsin skal

Sådan gøre du

Pisk smør og sukker lyst og luftig. Tilsæt æggene et af gangen og pisk godt mellem hvert. Bland rabarber og chokolade sammen og drys lidt mel over.

Vend mandler bagepulver og appelsinskal i resten af melet og tilsæt det til æggene blanding sammen med rabarber og chokolade. Vend dejen godt sammen. Kom store papir muffins forme i en fast muffins form med 12 huller. Fyld formene 2/3 op og bag de 12 muffins midt i ovnen til de er gyldne.

Bagetid – 25 minutter ved 175 grader – varmluft

Tips. I stedet for mandler kan du bruge tilsvarende mængde revet marcipan i stedet for rabarber kan du bruge bær. Friske eller frosne. Appelsinskal kan erstatte af citronskal fx smager kombination blåbær og citronskal rigtig dejligt.. Du kan se flere desserter opskrifter.. LÆS HER

Der findes mange lækre muffins det er fantasien sætter grænser 😜

Velbekomme 😜

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *